8523 billetter solgt: Tamm tror det blir aggressivt

Joonas Tamm (27) er vant til tøffe tak, og gleder seg voldsomt til sitt første derby mot Vålerenga. - Jeg håper det blir veldig aggressivt, sier midtstopperkjempen.

Annonse:

Fredag ettermiddag var det solgt 8523 billetter til storkampen på Åråsen. Værmeldingen er strålende, og det ligger an til å bli en publikumsfest vi sjelden opplever i Eliteserien. Avspark er klokka 16.00.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Vålerenga lørdag 26. oktober!

- Jeg gleder meg veldig. Stadion blir full, og det blir gøy. Jeg har en god følelse. Vi har trent godt, og vi skal spille på gress igjen. Jeg håper det blir veldig aggressivt, sier Joonas Tamm.

- Du liker det?

- Ja, jeg liker det, svarer 27-åringen fra Estland med et smil.

Tobias Salquist var en av de store heltene i vårens 3-0-seier i ballbingen, og sørget for noen elleville jubelscener foran fansen etter å ha satt inn kampens siste mål. Han gleder seg voldsomt til lørdagens kamp.

- Dette betyr sinnssykt mye for begge lagene. Jeg hørte at Ronny Deila sa at de vant både på banen og tribunen i fjor. Det tror jeg ikke kommer til å skje i år. Vi skal vinne, sier Tobias Salquist.

Frode Kippe har den soleklare rekorden for flest antall oppgjør mellom Lillestrøm og Vålerenga. Lørdagens blir hans siste som spiller - og han tenker kun på en ting: Seier.

- Jeg håper og tror at vi skal være gode og dyktige nok til å vinne denne kampen. Det er det eneste som betyr noe, sier Frode Kippe.

Her kan du se video-intervju med Tamm, Tobias Salquist og Frode Kippe foran lørdagens kamp mot Vålerenga:


Annonse fra Eliteserien: