6632 solgt: Hrcka Sannes debuterte for LSK: - Deilig!

Mot Grorud fikk Alexander Hrcka Sannes (18) sin debut for LSKs a-lag. Nå ser han frem til sofakamp-møtet mot HamKam.

Annonse:

Kampanjen som for øvrig aldri slutter å selge, over natten har vi solgt 400 billetter - og vi nærmer oss med stormskritt 7000 solgte billetter. Kan 8000 gå?!

Fredag fikk Alexander Hrcka Sannes et innhopp mot slutten av kampen mot Grorud.

- Det var deilig. Fikk ikke så mange minutter, men følte jeg kom innpå og gjorde en forskjell, så jeg tar med meg det, sier Skedsmo-gutten, som fort kan få sin hjemmedebut i dag.

I dag håper han på å få innhopp på Åråsen, kanskje litt tidligere enn sist. 

- Jeg håper jeg får flere enn tre-fire minutter, selvfølgelig. Føler meg lett om dagen, så føler jeg kan bidra. Spesielt når jeg møter slitene stoppere bak der, siden Lehne drar jo med seg de en hel kamp og da har ikke de så mye å gå på, sier Sannes.

PS! Hvis du kjøper billett er du med i trekningen av å se kampen sammen med Arnór Smárason i din egen stue, samt 2 VIP billetter til morgendagens kamp. Vi trekker premiene i morgen klokken 10:00.

La oss vise alle at vi er de beste supporterne både på stadion og på sofaen. Bli med på å sette #sofakamprekord. For å kjøpe din sofabillett vippser du 50,- eller et selvalgt beløp til 1917. Kontonummer 1204.04.58288 kan også benyttes.

Se videointervju med spisstalentet her:


Annonse fra Eliteserien: