450 LSK-billetter igjen: Dette skjer i derby-uka

Ahh, tid for derby! Mandag morgen var det kun 450 billetter igjen før hele bortesvingen er fylt av Lillestrøm-tilhengere. Søndagens bortekamp mot Vålerenga blir en publikumsfest, men også i dagene fram mot kampen er det mye på programmet for Fuglafamilien.

Annonse:

Seks dager før avspark er det solgt nesten 3000 billetter til LSK-supportere, og det ligger an til å bli en gigantisk gul vegg som møter Geir Bakkes mannskap når kampen blåses i gang klokka 20.00 søndag 4. september.

Her kan du kjøpe billett på bortefeltet på Intility (promokode: lskfam)!

Kanari-Fansen setter også opp busser tur-retur fra Lillestrøm. Her kan du kjøpe bussbillett!

- Bussen er gratis for medlemmer av Kanari-Fansen. De som ikke er medlem må betale 100 kroner. Vi oppfordrer alle til å ta bussen, det er uten tvil den beste måten å komme seg inn på, sier KFL-leder Tony Johansen, som også påpeker at det er kun gul bekledning som gjelder på kampen.

Onsdag klokka 19.00 er det tribunemøte på Martins, og torsdag lanserer Mottaket Media fotoboka «10 år bak mål» på Folkets Hus - der flere av kunstverkene til fotograf Rune Myhre auksjoneres bort til inntekt for LSK-fondet. Her kan du legge inn bud på de unike bildene!

I etterkant av boklanseringa spiller også Harde Mottak inn podcast-episode nummer 100 med særdeles relevante gjester, og det blir generelt mye moro denne torsdagskvelden på Folkets Hus.

Fredag klokka 19.00 lanseres quizbok om LSK på Republic. Her kan du booke bord og melde på lag til LSK-quizen!

Vi tar gjerne en ønskereprise av derbyet på Åråsen i mai - slik gikk det:


Annonse fra Eliteserien: