3-0, opprykksplass og billettrekord!

(Lillestrøm -Tromsø 3-0) For en jubeldag det ble for Fredrik Krogstad og hele LSK! Først ble det satt en vanvittig billettrekord, så ble Tromsø slått hele 3-0 i toppkampen.

Annonse:

Samtidig avga både Sogndal og Ranheim poeng i tetstriden. Dermed kunne LSK innta andreplassen i OBOS-ligaen - med en kamp mindre spilt enn de andre topplagene. Avstanden opp til Tromsø er fire poeng.

To scoringer av Fredrik Krogstad i første omgang, og et mål av Tryggvi Hrafn Haraldsson etter pause, sørget for en komfortabel 3-0-seier over serielederen.

- En behagelig dag på jobb. Vi fikk en veldig god start. Etter 2-0 synes jeg vi har god kontroll på kampen. I tillegg har vi Mads bak der som gjør nok en solid kamp. Nå er alt opp til oss, og det er veldig behagelig, sier Simen Rafn.

De tre poengene smakte særdeles godt, men det gjorde også det vanvittige sofakamp-engasjementet som kampen mot Tromsø skapte. Under kampen var det foreløpig registrert 17 411 solgte billetter til en match som kun 200 personer kunne følge live på Åråsen.

Intet mindre enn helt vanvittig!

Hva det totale billettsalget endte på vil vi først kunne annonsere mandag etter at samtlige bidrag er registrert.

- Det er helt utrolig. Det sier veldig mye om den klubben og lidenskapen blant supporterne, sier Simen Rafn.

LSKs lag:

Mads Hedenstad Christiansen - Aleksander Melgalvis, Philip Slørdahl, Espen Garnås, Simen Rafn - Fredrik Krogstad (Lars Ranger i 3 min.), Ifeanyi Mathew, Kaan Kairinen (Ulrik Mathisen i 10 min.) - Daniel Gustafsson (Magnus Knudsen i 3 min.), Thomas Lehne Olsen (Björn Bergmann Sigurdarson i 22 min.), Tryggvi Hrafn Haraldsson (Tobias Svendsen i 10 min.).

Se høydepunktene fra kampen her:


Annonse fra Eliteserien: