24SevenOffice kampsponsor mot Sarpsborg 08

24SevenOffice ble etablert samme år som Frode Kippe debuterte for LSK. Etter 22 år er selskapet blitt en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer. Søndag er 24SevenOffice kampsponsor, og har med seg kunder og gjester for å følge thrilleren mot Sarpsborg 08.

Annonse:

- 24SevenOffice startet i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer. Økonomi og regnskap står sentralt i 24SevenOffice, der vi i tillegg til å levere et komplett forretningssystem, også leverer et kraftig regnskapssystem til regnskapsførere og deres byråer. Vi har i dag rundt 160 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York, sier Ståle Risa, CEO i 24SevenOffice.

- Hvorfor bør kunder benytte seg av 24SevenOffice?

- Vår lange historie gjør at vi har en unik kompetanse innen regnskap, bedriftsforståelse og teknologi. Med denne kompetansen hjelper vi bedrifter med å utnytte sitt fulle potensial og nå sine mål ved hjelp av moderne teknologi. Dette innebærer alt fra effektivisering av bedriften til bedre innsikt i bedriften til å ta bedre beslutninger. Vi hjelper rett og slett bedrifter med å nå sine mål.

- Hvor viktig er Romerike som nedslagsfelt for dere?

- Romerike er en stor og voksende region i nærheten av Oslo med mange bedrifter. Vi har også en stor og økende andel av våre kunder i regionen, både bedrifter og regnskapsbyråer, og ser det naturlig å øke innsatsen vår her. 

- Hvordan blir det å se legenden Frode Kippe takke av på Åråsen, over 22 år etter debuten?

- Frode har hatt en lang og imponerende karriere, så det er fortjent med en ekstra oppmerksomhet når han nå gir seg. Den lojaliteten og stayerevnen han har vist er det få som har. Forhåpentligvis blir det en verdig avslutning på karrieren med en legendarisk stemning når LSK vinner den siste kampen, sier Ståle Risa.

Her kan du bli bedre kjent med 24SevenOffice!

Se video om søndagens kampsponsor (vinnerne er blitt trukket ut):


Annonse fra Obos-ligaen: