Se sammendrag: 2-2 mot Sandefjord

(Lillestrøm - Sandefjord 2-2) En svak første omgang ble det mer det mer fart over Uba Charles (bildet) og LSK etter pause. Foto: Pernille Nielsen

Sandefjord styrte det meste i første omgang og kunne fort ha ledet med mer enn ett mål til pause.

I andre omgang byttet LSK samtlige utespillere og skapte langt mer mot divisjonskollegaen fra Vestfold.

Uranik Seferi utlignet til 1-1 på nedfallsfrukten etter en corner 60 minutter ut i kampen, og to minutter senere var Henrik Skogvold nær ved å sende LSK i ledelsen etter en fin pasning fra Eskil Edh. Men Sandefjord-keeperen sto for en praktredning.

Alexander Ruud Tveter sendte Sandefjord tilbake i ledelsen etter 73 minutter, men helt på tampen utlignet LSK til 2-2 på et straffespark ved Henrik Skogvold etter at Elscha Furaha hadde blitt felt av Sandefjords keeper.

Romerikes Blad sendte kampen - her kan du se den i reprise!

LSK (4-3-3): Mads Hedenstad Christiansen – Lars Ranger (Uba Charles Nwokoma i 45 min. + tillegg), Sam Rogers (Ruben Gabrielsen i 45 min. + tillegg), Sander Moen Foss (Martin Roseth i 45 min. + tillegg), Kristoffer Tønnessen (Eskil Edh i 45 min. + tillegg) – Ylldren Ibrahimaj (Efe Lucky i 45 min. + tillegg), August Karlin (Marius Lundemo i 45 min. + tillegg), Gjermund Åsen (Elias Solberg i 45 min. + tillegg) – Daniel Skaarud (Uranik Seferi i 38 min., Tochukwu Joseph Ogboij i 7 min. + tillegg), Thomas Lehne Olsen (El Schaddai Furaha i 45 min. + tillegg), Mathis Bolly (Henrik Skogvold i 45 min. + tillegg).