2-1-seier over Molde

Etter en godt gjennomført kamp, vartet LSK opp med en solid 2-1 seier over fjorårets sølvvinnere i Eliteserien i treningskampen i LSK-hallen fredag ettermiddag.

Det var hjemmelaget som startet kampen best. Laget presset høyt og klarte i stor grad å presse et tafatt Molde-lag. De store sjansene derimot uteble, før Knudtzon fikk hull på byllen etter drøye 20 minutter da han kontrollert satt ballen bak Linde i Molde-målet etter et utmerket innlegg fra Krogstad.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Molde fikk balanse i regnskapet. Molde-spiss Ottar Karlsson avanserte fint i banen, og fant etterhvert Etzaz Hussain som kom alene med LSK-keeper Marko Maric. Midtbanespilleren gjorde ingen feil, og kunne sette inn 1-1 for blåtrøyene.

Stort flere farligheter ble det ikke i den 1. omgangen. Nærmest var midtstopper Frode Kippe da han headet en godt slått corner fra Simen Rafn rett utenfor mål. Dermed sto 1-1 seg til pause i LSK-hallen.

Kampbildet ble mye av det samme i den 2. omgangen, med mye dueller og lag som klarte å ta ut motstanders styrker. Hjemmelaget hadde ved flere anledninger gode sjanser til å skape farligheter på overganger, men unøyaktighet i den siste pasningen og et Molde-forsvar som sto godt i mot, hindret LSK i å skape de store sjansene. Seiersmålet kom omtrent midtveis i omgangen, da Gary Martin fikk ballen rett utenfor 16-meteren. Engelskmannen gjorde ingen feil, og fyrte av et skudd som gikk kontrollert i det høyre hjørnet bak Moldes keeper. Flere mål ble det ikke, og LSK tok dermed sin fjerde seier av fem mulige i sesongoppkjøringen.

Trener Arne Erlandsen hadde dette å si etter at seieren over Molde var et faktum:

- Det var en godt gjennomført kamp mot et bra fotballag. Jeg syns vi er gode i strukturen, og ligger bra defensivt. Molde skaper relativt lite sjanser. Hadde vi vært enda mer presise i vårt pasningsspill kunne vi skapt flere sjanser selv.

Nå er laget klar for treningsleir på Marbella hvor de skal fortsette forberedelsene til sesongstart. Erlandsen håper å få mye ut av oppholdet i Spania.

- Vi håper å forberede oss til sesongstart og få et godt opphold der nede, avsluttet Erlandsen.