1230 sesongkort solgt: Her er LSK-nissens julegave-forslag

Ønsker du å gi sesongkort som julegave til noen du er glad i? Arrangementssjef og LSK-nisse Truls Lühr Olsen står klar i lokalene på Åråsen med gavekort hele den siste uken før jul.

Annonse:

Fredag ettermiddag - med ti dager igjen til julaften - var det solgt 1230 sesongkort for 2019. Derav 383 på Kanarifeltet.

Lillestrøm Sportsklubb tilbyr noe av Eliteseriens rimeligste sesongkort, og mulighetene er flere avhengig av hva slags pakke du ønsker deg. Kom gjerne oppom Åråsen på ukedagene fram til og med fredag 21. desember mellom klokka 08.00 og 16.00, så vil LSK-nissen hjelpe deg.

- Sesongkort er veldig rimelig hos oss. En voksen kan få fine plasser på langsiden til 2350 kroner. Student/honnør må du ut med 1750, mens barn får samme plassen for kun 1250 kroner. Her kan man også få de gunstige familiekortene. Det fungerer slik at man kjøper et hovedkort til familien til 2500 kroner, for så å fylle på med ekstra kort til nærmeste familie for 600 kroner per stykk. Da ender man på 287 kroner per kamp for en familie på fire, forteller Truls Lühr Olsen.

Men det finnes enda billigere løsninger:

- Hvis du ønsker å få med deg den aller beste stemningen, og stå på Kanarifeltet sammen med de som synger mest, så koster sesongkortet 1595 kroner. Det gir en snittpris på rett i overkant av 100 kroner per kamp. Det er også viktig å påpeke at sesongkort gir gratis inngang på cupkampene hjemme til og med 4. runde, i tillegg til treningskampene.

Fra mandag 17. desember vil de plassene som ikke er fornyet av sesongkortholdere i 2018 bli lagt ut for salg.

- Det er ingen hemmelighet at de mest attraktive plassene er de som er reservert, så det vil nok gi oss et lite hopp i antall solgte sesongkort. Det er alltid noen som sitter på gjerdet for å plukke sin nye favorittplass.

Som sesongkortinnehaver får du også tilbud fra LSKs samarbeidspartnere - som helgens rabattsalg hos G-Max Strømmen. Hvis du ikke har anledning til å dra på kamp, kan du låne det ut til andre.'

- Sesongkort er IKKE et personlig kort. Hvem som helst kan benytte seg av det. Det er en del som kjøper kort og bytter på hvem som benytter seg av dem. Hvis man kjøper på et unummerert felt, så er det enkelt å kjøpe ytterligere billetter hvis det trengs. En god del bedrifter kjøpes for eksempel seks kort. Da får man ett kort gratis på kjøpet, og man kan la de ansatte benytte billettene på kamp. Her hender det at vi lager hefter istedenfor kort, slik at logistikken blir enklere for de som kjøper, sier Truls Lühr Olsen.

 Arrangementssjefen sitter foreløpig ikke med skjegget i postkassa. Han er tvert i mot godt fornøyd med salget så lang.

- På samme tidspunkt i fjor hadde vi solgt 371 kort. Statistikken lyver litt, med tanke på at vi kom sent i gang med salget på grunn av cupfinalen, men salget så langt har vært meget positivt. Til de som har dårlig råd nå, så finnes det en løsning: Du kan dele opp beløpet. Hvis du kjøper et sesongkort til 1595 kroner, og deler det på 12 måneders betaling, så koster det deg cirka 5 kroner dagen. Den månedlige kostnaden blir cirka 150 kroner inkludert renter.

Annonse fra Eliteserien: