12 304 billetter solgt: Ivar Hoff tror på ny publikumsrekord

Han har opplevd mange store publikumskamper på Åråsen, den godeste Ivar Hoff. Men #sofakamprekord-engasjementet overgår det meste. Fredag ettermiddag er det solgt 12 304 billetter til kampen mot Tromsø.

Annonse:

To døgn før avspark i storkampen nærmer vi oss publikumsrekorden på 13 652 med stormskritt. Takket være et helt unikt engasjement hos samarbeidspartnere, venner og tilhengere er det solgt utrolige 12 304 billetter.

- Det er helt utrolig. Fantastiske mennesker som støtter opp om klubben. Selv om de ikke får være fysisk til stede, så kjøper de billett likevel. Helt utrolig, sier Ivar Hoff - nesten målløs.

Her kan du se Lillestrøm - Vålerenga fra 2002 da 13 652 tilskuere var på Åråsen!

LSK-æresmedlemmet har vært til stede på flesteparten av de mest besøkte kampene i klubbens historie. Blant annet var han oppmann da det offisielle tilskuertallet var 12 515 på den siste seriekampen i 1977 - som også var generalprøve til cupfinalen mot Bodø/Glimt.

- Det var så stor trengsel og kø at man måtte åpne alt som var av porter. Hvor mange som faktisk var inne på kampen vet jeg ikke, men det var nok 14-15 000, tror jeg, sier Hoff.

Les også: Sigurdarson kjøper 100 sofakamp-billetter

Dessuten var han trener da den forrige rekorden ble satt. I 4. runde-kampen mot Rosenborg i 1993 da 13 595 tilskuere fikk se Mons Ivar Mjelde sende trønderne ut av kampen med et ellevilt hattrick. 72-åringen tror imidlertid at vi kommer til å slå de tidligere bestenoteringen nå på søndag.

- Ja, det klarer vi! Det er jeg helt sikker på, sier Ivar Hoff.

Under fredagens «FuglaXtra»-sending trakk vi også ut premier til noen av de mange privatpersonene som har kjøpt billett til Tromsø-kampen. Vinnerne - som du kan se i TV-sendingen - er:

Signert Björn Bergmann Sigurdarson-drakt: Kjetil Åsprang 

Gavekort på 1000 kroner i LSK-Shop: Amund Martinsen Tandberg 

Gavekort på Mirabel: Vidar Evje

Forundringspakke fra Harde Mottak: Morten Pieter Veening, Ole-Håkon Tronsli Drabløs, Mads Tjeldflaat 

Se «FuglaXtra» med premie-trekning foran Tromsø-kampen:


Annonse fra Eliteserien: