1-1 på en skuffende Åråsen-kveld

(Lillestrøm - Kristiansund 1-1) LSK tok ledelsen på et heldig selvmål like før pause, men Kristiansund utlignet like etter sidebyttet i en kamp som ikke var noe for minneboka.

Annonse:

Lillestrøm leverte en heller svak kamp mot KBK - og det er lite å si på at laget til Christian Michelsen fikk med seg poeng etter en nokså hendelsesfattig kamp.

Men midtveis i første omgang ble det virkelig dramatisk da Flamur Kastrati snappet opp et løst og svakt tilbakespill fra Daniel Pedersen. KBK-spissen rundet Marko Maric og gikk i bakken. Dermed: Gult kort til Maric og straffespark til Kristiansund. Kastrati tok straffesparket selv, men LSK-keeperen vartet opp med en glimrende redning nede i hjørnet.

I stedet tok LSK ledelsen etter 44 minutter. Simen Kind Mikalsen slo inn foran mål, og KBK-keeper Sean McDermott slo ballen i midtstopper Psyché - og videre inn i eget mål.

Like etter sidebyttet svarte imidlertid gjestene. Amahl Pellegrino så muligens ut til å være i offside da han mottok ballen, men dommeren lot spillet gå - og den tidligere LSK-spilleren avsluttet sterkt i hjørnet bak Maric.

Ingen av lagene skapte særlig store sjanser utover i andre omgang, men helt på tampen kunne Arnór Smárason ha sikret LSK seieren. Islendingen fikk en tå på ballen - som snek seg utenfor målet.

Dermed endte det med samme resultat som under showkampen tidligere på ettermiddagen der LSK All Stars møtte Folkets lag. Folkets lag vant til slutt etter straffesparkkonkurranse. Mer om den begivenheten kan du lese både i Romerikes Blad og her på lsk.no i morgen.