1-1 mot KBK - avsluttet med en snittalder på 20 år

(LSK 1-1 KBK) Tirsdag var endelig fotballen tilbake på Åråsen da LSK fikk besøk fra Møre. Kristoffer Ødemarksbakken snek inn utligningsmålet.

Annonse:

I en omgang der LSK styrte, slet man med å få uttelling. Noen som derimot fikk uttelling var KBKs Flamur Kastrati som satte inn kampens første mål ti minutter før pause.

Litt tidligere pirket Thomas Lehne Olsen inn et svakt skudd fra Daniel Gustafsson, dessverre var LSK-kapteinen i offside.

Slik så LSKs lag i første omgang:
Igonen. Melgavis, Sinyan, Salquist, Kind Mikalsen. Kallevåg, Mathew, Krogstad. Gustafsson, Lehne Olsen, Moses.

Snaue timen var spilt da Magnus Knudsen la inn i boksen, KBKs keeper strekker seg ut og redder, litt slapt, dermed sklir Kristoffer Ødemarksbakken inn 1-1.

- Det var et skikkelig drittmål, det skal jeg innrømme,. Jeg har veldig få sånne mål i karrieren, så det var fint å få et sånt, smiler 24-åringen.

Da det sto igjen 30 minutter på klokka satt Geir Bakke inn Shahram Jabari (03), Mikkel Rakneberg (02), Sondre Sagen (01) og Josef Baccay (01). Snittalderen på LSKs lag ble da regnet ut til å være 20 år. Det gror godt i akademiet.

Slik så ellevern ut en halvtime før slutt:
Christiansen. Jabari, Rafn, Slørdahl, Baccay. Sagen, Kairinen, Knudsen. Rakneberg, Sannes, Ødemarksbakken.

Mye bytter og lite relasjoner gjorde at det skjedde lite den siste halvtimen. Det eneste som er verdt å notere er vel at et par av unggutta markerte seg med noen susende taklinger. Kampen endte 1-1.