Kioskutvalget søker frivillige

Kioskutvalget i LSK, som har ansvaret for å organisere og drifte kiosker på Åråsen under Eliteserie-kamper, trenger flere engasjerte frivillige. Bli med på laget!

Annonse:

Kioskutvalget drifter per dags dato kioskene på Åråsen og kiosken i LSK-hallen når det er aktivitet der både i ukedager og helger. Det har også ansvar for organisering av dugnadspersonell på breddeavdelingens cuper, cirka to til fire hvert år (to på våren og to på høsten) og turneringer.

Kioskutvalget møtes minimum fire ganger i året, men oftere ved behov som gjerne er i forkant av turneringer/cuper og før/etter seriestart i Eliteserien.

Kioskutvalget består av en kioskansvarlig, administrativ leder for breddeavdelingen og seks medlemmer. Vi ønsker nå å utvide med flere medlemmer for å ha en større stab å spille på, og dermed ikke være sårbare.

Kontakt Anne Margrethe Horvei Barnevik, fungerende administrerende leder bredde på mail [email protected] eller telefon: 98209951.

- Vi er en fin gjeng som har det veldig hyggelig i vervet, og håper flere har lyst til å være med på laget, sier Anne Margrethe Horvei Barnevik.

Oppgavene er forskjellige, men i hovedsak er det dette som gjøres i praksis:

På kampdag:

  • Møte opp cirka fire-fem timer før kampstart for å ordne i stand kiosker sammen med tilbringere
  • Ta imot dugnadsgjengen som kommer to timer før kampstart.
  • Gå runder i kioskene for å se at alt fungerer og være tilgjengelig

Etter kamp/kampdag:

  • Gå runder og sjekke i kioskene at stikkontakter er dratt ut og at det er rent og ryddig
  • Ta imot oppgjøret fra kioskene og levere til kioskansvarlig

- Dette er en veldig fin gruppe, du får være en del av et herlig opplegg på Åråsen på hjemmekamper, og du vil få et stort nettverk i klubben, med både frivillige, ansatte og foreldre. Vi er veldig avhengige av frivillige i LSK for å få dette store hjulet til å rulle, og alt overskudd vi får inn i alle kiosker går til bredden. Ta kontakt ved interesse, så tar vi en prat, sier Horvei Barnevik.

Annonse fra Eliteserien: