LSK-veggen

Ønsker du synlighet?

#VIERLSK-veggen ble relansert og byggd opp med ekte mursteiner i sommer. Her kan du som privatperson eller bedrift få navn eller logo synlig på en av mursteinene.

Annonse:

#Vierlsk-veggen har stått der siden 2014 og siden den gang har det vært mange som gjennom årene har vært med på ulike kampanjer som har bidratt til at man har vært synlig på veggen.

Omfattende jobb
Vi har lenge jobbet med tanken å bygge en vegg med ekte mursteiner og vi fant til og med mursteiner i gult og svart. Det var mer omfattende enn vi trodde, det betydde en fasade endring og derfor måtte vi søke om tillatelse fra kommunen om å få dette til. Vi benyttet oss av våre samarbeidspartnere for å få opp veggen, Murermester Rolf Holm AS sto for muringen, Åkrene Mek Verksted AS sørget for at veggen er sikret og Stillasspesialisten AS passet på at ingen la merke til hva som skjedde før den ble lansert.

Alle kan kjøpe
Alle som ønsker det kan kjøpe en murstein som gjør at du vil bli profilert med navn eller logo på en plakett. Vi graverer inn navnet ditt og profileringen vil stå der ut 2020 og i hele 2021.
Er du en privatperson så koster dette kr 1000,- og ønsker du bedriften din synlig koster det kr 5000,-. Hvordan kan du bestille dette?

DittNavn_DinLogo

Som privatperson kan du sette inn kr 1000,- på konto: 12040458288, merk betalingen med MURSTEIN og navnet du ønsker på veggen. Er du bedrift som ønsker å synligjøre deg så vil vi ta kontakt for å få faktura adresse og logo i riktig format.

Da ber vi deg registrere deg HER og vi tar vi kontakt med deg:

 

 

Annonse fra Eliteserien: