Slik blir Fanzone i 2019

Fanzone er samlingspunkt og møteplass for familier og supportere. I 2019 flytter vi arrangementet bort fra Åråsen, og vi har plukket ut fem Fanzone-kamper i forkant av en match på Åråsen.

Annonse:

Fotballkampene er viktigst, men LSK ønsker gjennom dette tilbudet å forsterke og utvide totalopplevelsen for publikum. Foodtruck, konkurranser, musikk og utdeling av diverse effekter er blant det som står på menyen.

I år flytter vi Fanzone til Lillestrøm Torv - med unntak av hjemmekampen mot Viking under Byfesten. Da vil arrangementet foregå dagen i forveien på Barnas LSK-dag.

I forbindelse med disse fem kampene vil det bli arrangert Fanzone:

LSK – Ranheim 7. april.

LSK - RBK 11. mai.

LSK – Viking 15. juni (arrangeres dagen før kampen i forbindelse med Barnas LSK-dag/Åpen dag).

LSK- Kristiansund 22. september.

LSK – VIF 27/10 (kan bli flyttet til 26. oktober).

Fanzone starter tre timer før kampstart og arrangeres i samarbeid med Massiv Event.

Se Fanzone-video her (saken fortsetter under videoen):


Innføringen av Fanzone er et av prosjektene Norsk Toppfotball (NTF) har innført for å øke publikumsinteressen i Eliteserien.

Mange kjenner sikkert til Fanzone-begrepet fra store kamper og mesterskap i utlandet. Det handler i korte trekk om å gjøre kampdagsopplevelsen større for publikum. Her blir det ballbinge og morsomme gratisaktiviteter fra LSK’s samarbeidspartnere, salg av supporterutstyr, underholdning og musikk.

Det hele pakkes inn med en tydelig LSK-profil, slik at du aldri skal være i tvil om hvem som spiller. Midt i hjertet av Fanzone arrangerer Coop minicup hvor inviterte lag spiller fotball. 

– Partnerne som får en plass i Fanzone-området skal ha aktiviteter som engasjerer, men fremfor alt er det viktig med en ballbinge hvor vi vil invitere barnelag fra både LSK og resten av Romerike til å spile fotball som et godt vorspiel til eliteseriekampene inne på matta. Det betyr at Fanzone først og fremst blir en boltreplass for våre yngste supportere og deres familier, men vi tror alle vil like dette konseptet, sier Truls Lühr Olsen.

I Fanzone finner du også LSK Shop, og publikum får servert drikke og nydelig mat fra foodtrucken mens man lader opp til kamp.

Har du lyst å profilere deg i Fanzone eller bidra med hjelp? Vi trenger spennende partnere til å profilere seg og lage aktiviteter i Fanzone, og vi trenger frivillige til å rigge opp og ned - noe som er en relativt enkel operasjon. I tillegg trenger vi noen smilende verter som skal ønske publikum velkommen og hjelpe de med eventuelle spørsmål de måtte ha.

Send i så fall en e-post til [email protected]. Hvis du vil delta som frivillig: Skriv litt om deg selv og hva du eventuelt har lyst å hjelpe til med. Massiv Event er Lillestrøms samarbeidspartner når det gjelder alt som skjer i Fanzone.

Annonse fra Obos-ligaen: