Vidu tatt ut på landslaget: - En guttedrøm

LSK-spiller Vidusan Yoganathan (22) har all grunn til å juble. I dag ble han tatt ut til landslagstroppen som skal representere Norge i privatlandskampene mot Island, Polen og Belgia 18. og 19. desember.

Annonse:

- Landslagsuttaket betyr mye for meg personlig, og viser at jeg har gode resultater og prestasjoner. Vi jobber og terper mye i LSK for at vi skal være en av de beste i Norge, og uttak her er et bonus for meg og klubben. Det viser at vi har tatt store steg, og det må jeg takke spillerne, trenerene og resten av teamet, forteller Vidu.

Vidusan er en av mange som satset mer på FIFA etter å ha lagt de virkelige skoene på hylla. Da betyr det ekstra mye å få en beskjed som dette.

- Da beskjeden kom, var det en guttedrøm som gikk i oppfyllelse for meg. Det var litt uvirkelig da jeg leste gjennom mailen, men selvfølgelig veldig artig og morsomt. Når man ikke kom så langt med fotballen, så er det gøy å få det til under eFotball, sier Vidusan, med et glis som nesten går fjeset rundt.

Les også: Den fullstendige landslagstroppen

Det er enda uvisst hvilken motstand 22-åringen skal bryne seg på, men en ting er sikkert: Vidu er klar! 

- Motstanderen har jeg ingen anelse om, men det frykter jeg ikke. Så lenge jeg spiller på mitt beste, har det ingenting å si hvem jeg møter, avslutter den ferske landslagsspilleren med et lurt smil.

Norge møter Island 18. desember klokka 19:00, Polen 19. desember klokka 17:00 og Belgia 19. desember klokka 20:00. Kampene sendes direkte på TwitchYouTube og Facebook.

LSK-trener Thilip Thangarasa er veldig fornøyd at Vidusan har blitt tatt ut til landslagssamling.

- Alle i LSK er utrolig stolte over å ha vår første landslagsspiller i troppen. Vidu har imponert veldig mot de store gutta. Det er virkelig fortjent. At Vidu blir tatt ut på landslaget er noe hele LSK-staben står bak. Vi ser frem til og skal produsere flere landslagsspillere i fremtiden, forteller en godt fornøyd Thilip. 

PS! LSK-trener Thilip Thangarasa er også mental trener for e-landslaget. Han var tidligere med i uttakskomiteen, men etter han ble ansatt i LSK har han ikke noe å si på landslagsuttaket.

Vi gratulerer Vidusan så mye med uttaket - og ønsker han masse lykke til i kampene!

20_NFF_eFotball_Norge-Island-Polen-Belgia_1920x108
Annonse fra Eliteserien: