P1644116

Videre til sluttspillet i eSerien: - Det var målet

På bildet (tatt i fjor høst) jubler spillergruppa over en solid kampdag. Det kunne de i dag gjøre nok en gang, da sluttspillet ble sikret, til tross for en meget skuffende kampdag.

Annonse:

- Det føles bra og litt rart, da resultatene ikke har vært så bra som vi håpet, men vi sikret topp seks, og det er vi fornøyde med, sier Bao Nguyen.

Den aller siste seriespilldagen i eSerien møtte LSK Øygarden, Raufoss, og Jerv. LSK-gutta fikk kun med seg tre poeng - noe som tilsier den svakeste kampdagen i sesongen. Til tross for det ble sluttspillet sikret.

- Det er godt. Vi trengte to poeng for å sikre oss sluttspillet, og det fikk vi til. Men personlig prestasjon: Ræva, sier Vidusan.

I første kamp møtte LSK Øygarden fra vest. Der fikk Patrick Kolstad sin debut i LSK-trøye.

- Det var veldig gøy. Ventet på muligheten lenge nå. Følte jeg fikk vist frem hva jeg kan, selvom det var knyttet en del nerver rundt LSK-debuten. Det gikk over all forventning, egentlig. Veldig glad for at kampen gikk som den gikk, da gutta har prestert veldig bra hele sesongen, forteller Patrick Kolstad, som slo fra seg 3-0 i sin debut.

Slik endte kampene sammenlagt: LSK 3-1 Øygarden, Raufoss 6-4 LSK, Jerv 5-4 LSK.

LSKs coach og mentale trener er ikke fornøyd med de siste kampdagene, og mener at det må hard jobbing til for å være rustet til sluttspillet som starter om to uker.

- Topp seks var målet vårt. Det er nå innfridd, men dessverre har vi underprestert et par kampdager. Det er kanskje min skyld, da vi har tatt det litt roligere enn vi burde. Nå får vi bare lade opp enda mer, slik at det blir noen ekstremt sultne gutter som møter sluttspillet, forteller Thilip Thangarasa, LSKs trener.

Dermed er 10 kampdager unnagjort. LSK endte på en sjetteplass i seriespillet.

- Seriespillet har vært krevende og veldig langt. Det har vært vanskelig å opprettholde motivasjonen hele veien. Har vært et langt løp, mange kampdager og mange runder. Nå ser vi frem til sluttspillet der det virkelig gjelder, sier Thilip.

I den første runden i sluttspillet får LSK et gjensyn med Raufoss, som overlistet Romerikslaget tidligere tirsdag.

- Vi tapte mot de nå, og vi møter to formspillere som har vist seg veldig gode i eClub. Det blir en tøff oppgave, men vi skal klare det, forteller Bao.

- Vi har gode analyser på de. De slo oss kanskje i dag, men vi har mye å revansjere, smiler Thilip.

Dagens debutant ser frem til et spennende oppgjør mot Raufoss.

- Raufoss er også et lag som har levert stabilt gjennom hele sesongen. De har enkeltspillere som har gjort det bra i flere år, og eSerien generelt. Det blir en spennende kamp, sier Kolstad.

Annonse fra Eliteserien: