Vi er Norgesmestere!

Etter et intenst drama mot Jerv i finalen kan vi krone oss med tittel Norgesmester i eFotball

Annonse:

- En fantastisk laginnsats gjorde det hele mulig. Det ligger timevis med trening og forberedelser bak denne seieren, og dette er beviset på at det har vært verdt det. Thilip (Coach) og Marius (ass. Coach) har jobbet så grundig og bra slik at Bao og Vidu kunne prestere maksimalt. Her har vi tenkt på alt fra hvordan vi skal angripe kampene til hva vi skal spise før hver kamp. – Sier en strålende fornøyd Jørgen Heen Enger, Manager for LSK Esport

Veien til finalen var ikke enkel og det ble utspilt mange jevne oppgjør. Vi slo Hamkam 2  2-0 i 8-delsfinale og vant 2-1 over Sandnes Ulf etter en veldig tett batalje. Så spilte vi våre beste kamper mot Start. Både Bao og Vidu leverte fantastiske prestasjoner og vant komfortabelt 2-0 i kamper. Dermed ble det finale mot Jerv eSport

I finalen viste våre gutter seg fra sin beste side. Vidu overbeviste i første kamp og vant 2-1. I andre kamp startet Bao forrykende med en tidlig 3-0 ledelse. Jerv slo tilbake og utlignet, men Bao var sterkest i straffesparkkonkurransen. Dermed vant vi 2-0 i kamper og NM var avgjort.

- Og vinne NM er noe vi drømte om før sesongstart. Vi har jobbet målrettet, og har hele tiden hatt troa på at vi skulle klare det. Men å faktisk lykkes er bare helt utrolig, sier de to smørblide Norgesmesterne, Bao Nguyen og Vidusan Yoganathan.

 

Sluttspill neste

Allerede til tirsdag skal gutta i aksjon igjen. Da er det sluttspill i eSerien hvor de åtte beste fra grunnserien skal kjempe om seieren og Jørgen er optimist.

- Her har alle lagene god sjanse til å vinne. Vi er underdogs, men vi har troa på en seier her også.

Sluttspillet starter tirsdag kl. 17.00. Den kan du følge på vår twitch-kanal

Annonse fra Eliteserien: