Trio ferdig i LSK

Trioen Stian «Hopeful» Myhre (t.v), Peter «Peet» Thøgersen (bak) og Espen «fvoll» Fjærvoll blir ikke å se i LSK-trøye neste sesong i eSerien.

Annonse:

Her satt de tre spillerne samlet på House of Nerds før første eSerie-runde i sesong tre. Etter første runde av eSerien tok coronapandemien over Norge - også eSerien, og studio ble til hjemmekontor på kampdag, dermed ble dette første og siste gang gutta var samlet som LSK-spillere.

I juni bekreftet Peter «Peet»Thøgersen på Twitter at han gir seg helt som FIFA-spiller.

- Jeg gir meg som kompetitiv fifa-spiller, da jeg er blitt ferdig med utdanningen min, og i tillegg har fått en datter. Det gjør at jeg rett og slett ikke har tid til og drive videre med fifa. Det begynte som en hobby da jeg var student, og etter som nivået mitt ble bedre fikk jeg muligheten til å delta i to sesonger av eSerien. Det har vært utrolig gøy å kunne få spilt på det øverste nivået i Norge, og kunne representere en så stor klubb som Lillestrøm. Dessverre ble den siste sesongen noe spesiell grunnet corona, men det var gøy så lenge det varte. Jeg har stor tro på Lillestrøm i kommende sesong av eSerien, og tror de nye signeringene kommer til å gjøre stor suksess, sier Thøgersen, noe emosjonelt.

Spillernes kontrakter gikk ut ved månedsskiftet juli-august. Ingen av spillerne forlenget sine kontrakter. Espen Fjærvoll er glad for at LSK tok han inn i varmen.

- Jeg setter stor pris på at LSK lot meg representere de i eSerien. Det var i LSK jeg signerte min første esport-kontrakt. Nå ønsker jeg å ta det neste steget, sier Espen «fvoll» Fjærvoll.

Stian «Hopeful» Myhre takker også for seg etter hå ha bært LSK-trøya i to sesonger.

- Jeg vil takke LSK Esport for en morsom reise. Men sånn som ting ble nå ønsker jeg heller å utforske andre muligheter, sier Myhre.

Vi takker gutta for innsatsen i en turbulent sesong med corona og alt. Vi kan meddele at erstatterene er rett rundt hjørnet.

Annonse fra Eliteserien: