Tok fire poeng - skuffet over egne prestasjoner

Det var en trykket stemning i LSK-lokalene etter at spillerne gikk på sitt første eSerie-tap, til tross for at LSK tok fire poeng og fortsatt trumfer tabellen.

Annonse:

- Jeg synes det er fint jeg. Det viser at vi har rett innstilling og mentalitet - og at vi har noe å gjøre i toppen, fortalte Oskar - og gikk videre til resten av LSK-troppen for å diskutere hva som gikk galt.

Bao er enig i Oskars utallelser, og forteller at LSK-toget - som programleder Skandsen så fint kalte oss - ikke er ustoppelige. 

FORTVILET: Her sitter Bao og Oskar og opplever kampene. Bildet oppsummerer...
FORTVILET: Her sitter Bao og Oskar og opplever kampene. Bildet oppsummerer...

- Sånn er det bare. Vi er ikke ustoppelige, selv om vi har vært det i noen runder. Vi har noe å strekke oss opp til vi også. Det er ikke bare-bare å vinne hver FIFA-kamp. Alle kamper lever sitt eget liv, sier Bao.

I første oppgjør møtte LSK de nykårede Eliteserie-mesterne Bodø/Glimt. Kampen endte med poengdeling etter sammenlagt resultat 4-4. LSK-Brann 2-0 og LSK-Start 1-2. Vidusan er skuffet over egne prestasjoner.

- Vi spiller ikke bra. Dårlig kampdag, rett og slett. Jeg slapp inn et mål på slutten mot Bodø/Glimt. Bommet på straffe. En kamp jeg burde vunnet. I Brann-kampen gjorde vi det bra. Men siste kampen mot Start, det er tull..., sa en skuffet Vidu like etter kampslutt.

Angell-Hansen spilte kun en kamp i dag - og det mot nevnte Bodø/Glimt.

- Synes jeg gjorde en litt under middels god prestasjon. Jeg følte jeg hadde kontroll på kampen. Scorte noen fine mål, så røk det litt bakover. Litt uheldig og litt udyktig. Vi får bare jobbe og vise oss igjen neste uke, sa Angell-Hansen til lsk.no, og legger til:

- Vi har høyere ambisjoner og nivå enn det vi viser i dag. Alt i alt veldig skuffende.

Vidusan Yoganathan synes LSK var heldige i dag.

- Jeg vil si det er bra at vi fikk med oss fire poeng med tanke på hvordan vi spiller i dag. Men det sier litt om kvalitetene våres. Vi må jobbe enda mer, avslutter Vidu.

Dette svekker derimot ikke LSK-troppen. Bao - som også er skuffet over prestasjonene - sier at det er et styrket lag som kommer tilbake neste tirsdag. 

- Dette er en lagsport. Vi taper som et lag og vinner som et lag, så får vi støtte hverandre oppover til neste kampdag, forteller en ydmyk Bao etter en tung dag på jobben.

Neste uke venter Ranheim, Mjøndalen og Tromsø.

- De er tøffe de også. Vi møter jo en landslagsspiller i Vegard (Fossum Hvål), og to «rookies» i Tromsø, så det blir spennende kamper det, sier Bao.

Annonse fra Eliteserien: