Slik blir eSerien sesong 2: Spilles på FIFA Ultimate Team

Om under en måned starter eSerien sesong 2. Det har skjedd mye endringer. Ikke bare på spiller-fronten, men også på liga-restriksjonene.

Annonse:

Nytt for sesongen er at alle kamper spilles i FIFA Ultimate Team (FUT). Dette sørger for mer spenning, bedre kamper og mer spektakulært spill. Spillernes tekniske ferdigheter får større anledning til å skinne i FUT. Spillerne vil imidlertid ikke kunne sette opp et hvilket som helst FUT-lag. Reglene begrenser hvor mange av toppspillerne som kan benyttes i lagoppstillingen. Dermed får man ikke bare se hvor teknisk gode spillerne er, men også hvordan de jobber strategisk med lagoppstillingen, skrev eSerien på deres hjemmesider - her kan du for øvrig lese alt du trenger å vite om eSerien.

Høstens eSerie markeres med et kick-off under årets SpillExpo den 2. november. Her skal seedingturneringen gjennomføres. Det vil være mulig for publikum å møte, spille og få tips av våre, og de andre eSerie-spillere.

LSK E-sport er en av 20 norske klubber som deltar i høstens sesong. Vi er fortsatt på jakt etter en hovedsponsor som skal profilere satsingen og jobbe tett med utviklingen av produktet. Med på laget har vi en av Norges største FIFA-streamer på Twitch, Stian «Hopeful» Myhre, og Karmøy-profilen Martin André «Zn3ink» Larsen.

Disse 20 klubbene deltar i sesong 2 av Altibox eSerien:

«Folkets lag»*
Brann
HamKam
Jerv
Kristiansund
Kongsvinger
Lillestrøm
Nest-Sotra
Mjøndalen
Odds Ballklubb
Ranheim
Raufoss
Sandnes Ulf
Sarpsborg 08
Start
Stabæk
Strømsgodset
Tromsø
Viking
Vålerenga

* = «Folkets lag» skal kåres i en frittstående konkurranse. Her kan «mannen i gata» kvalifisere seg til å bli med i eSerien. Kvalifiseringen starter online, og de fire beste lagene møtes på SpillExpo til semifinaler og finale.

I potten ligger det 250 000,-, disse premiepotten fordeles utover fire plasser.

Slik fordeles premiepengene:

1. plass: 120 000 kroner
2. plass: 70 000 kroner
3. plass: 40 000 kroner
4. plass: 20 000 kroner

Vi ser frem til høstens eSerie, og er spent på hva Martin og Stian kan utrette.

Annonse fra Obos-ligaen: