Pat gleder seg representere LSK i eSerien

Patrick «Pat» Kolstad (25) er den siste brikken i trioen som skal representere LSK i eSerien. Han klarer ikke vente med å sette i gang.

Annonse:

- Jeg ser veldig frem til dette. Har egentlig bare lyst til å sette i gang med en gang. Kjenner at det klør litt i fingra. Jeg gleder meg veldig - og det blir spennende kommende sesong. Jeg skal gjøre alt for at jeg og Lillestrøm skal komme lengst mulig, sier Kolstad.

Han styrker den allerede solide stallen som skal representere LSK i eSerien. 

- Det er veldig spennende. Ser frem til å representere LSK i eSerien. Jeg har høye ambisjoner og forventninger om at jeg kan utrette noe her, sier 25-åringen, like etter at han signerte avtalen.

«Pat» har allerede fått god kontakt med laget.

- Jeg kjenner til Vidusan, og litt til Bao. Også har jeg hatt en del samtaler med Thilip, som jeg har blitt kjent med gjennom FIFA-miljøet.

Ambisjonene er det ingenting å si på.

- Ambisjonene er å vinne så mye så mulig. Personlig har jeg et veldig høyt konkurranseinstinkt. Hater å tape - gjør alt for å vinne, for å si det sånn. Og så vet jeg selv at jeg har et nivå som er ganske bra.

I helgens Weekend League fikk han sin aller første topp 100-plassering.

- Det var en veldig deilig følelse. Det har vært et mål for meg. Jeg har gradvis bygd meg oppover. Da jeg startet å spille, endte jeg på Gull 1-Elite 3, så har jeg sakte men sikkert klart å få litt flere seiere. Jeg har skjønt at jeg har et nivå som kan hevde seg helt oppe der, avslutter han.

Velkommen til oss, Patrick!

Annonse fra Obos-ligaen: