LSK e-sport tilbyr en unik mulighet for FIFA-talenter

LSKs e-sport-trener Thilip Thangarasa brenner for utvikling av FIFA-spillere, både det tekniske og det mentale. Nå ønsker han å tilby en utviklingsarena for FIFA-talenter som ikke har fått mulighet til å spille på det øverste nivået.

Annonse:

- Jeg har sett utrolig mange talenter i det norske FIFA-miljøet som virkelig fortjener en arena å utvikle seg på. Derfor tenker vi i LSK å ta ansvar. Vi ønsker å tilby en utviklingsarena til talentene der ute. Jeg er sikker på at vi kan hjelpe mange med et godt utviklingsmiljø, sier Thilip, som har psykologisk bakrunn.

Talentene vil få en unik mulighet til å bli med på treninger sammen med LSKs eSerie-representanter, Bao Nguyen og Vidusan Yoganathan, og vil kunne få mulighet til å representere LSK i fremtidige konkurranser. Treneren håper på at talentene kan hevde seg på samme nivå.

- Drømmen er å se noen av disse guttene på den store arenaen, sier Thangarasa.

Dette er en unik mulighet for spillere som ikke har signert for en eSerie-klubb, men har ambisjoner om det i fremtiden.

LSK kan tilby et godt utviklingsmiljø, gode treningspartnere, råd og veiledning til å utvikle FIFA-ferdighetene - og det mentale.

Søknaden må inneholde alder, bosted, FIFA 20-prestasjoner, motivasjon for å søke - og hva du kan bidra med. Søknaden sender du til [email protected].

Annonse fra Eliteserien: