LSK + 777 Esport - Norges råeste Esport-satsing

Norgesmesterne fra i fjor fornyer kontrakten med LSK. Med seg får de landslagskaptein Arkan og et forrykende samarbeid med 777 Esport

Annonse:

Etter å ha blitt Norgesmestere i FIFA 21 var det ingen tvil om at laget LSK har bygget opp var klare for nye høyder. For å lykkes med videre satsing har LSK valgt å gå inn i et samarbeid med 777 Esports, som går for å være Norges råeste og nytenkende Esport-klubb. 

Sjekk ut 777 Esport her

Stammen fra forrige sesong har nå blitt ansatt i 777. Bao Nguyen og Vidusan Yoganathan som spillere og Thilip Thangarasa og Marius Øyen Garnes på trenersiden. I tillegg vil Arkan Resul, som allerede var en del av 777, bli med på laget som skal ta LSK til nye høyder innenfor FIFA. Spillerne vil representere LSK i NM i eFotball og eSerien i FIFA 22. De er klare for en ny sesong og ambisjonene er klare. 

- Vi gleder oss til å representere LSK og vi skal selvfølgelig gå for å vinne både NM og eSerien, sier Bao.

- Vi er en enda sterkere utgave enn i fjor så det er et realistisk mål, legger Vidusan til.

Nysigneringen Arkan har følgende å si om sesongen som kommer:

- Jeg ser frem til å representere Norges beste lag denne sesongen. Når LSK og 777 slår seg sammen, er det bare å si lykke til til motstanderne våre. Det har aldri vært en bedre og mer seriøs satsing i FIFA-Norge. 

Både LSK og 777 ønsker å skape underholdende content og vil derfor være aktive på twitch og sosiale medier. Her kan du følge gutta og klubbene:

Twitch: LSK E-sport - 777 Esports - Bao - Arkan

Twitter og Instagram: @lskesport - @777esport - @bao777_ - @arkanresul777 - @vidu777_

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 24.11.2021
Skrevet av: Jørgen Heen Enger - Alle foto: Emil Saglien Ruud, Megapiksel