Landslagstrener klar for LSK e-sport

Thilip Thangarasa har i lengre tid jobbet som mental trener for det norske e-sport-landslaget. Nå har han et stort ønske om å trene de kommende LSK-spillerne til toppen.

Annonse:

- Jeg er spent på utfordringen. Som trener blir det spennende for meg å se hvordan vi kan utvikle oss som et lag sammen. Først og fremst ønsker jeg å utvikle spillerne våre til å bli den beste versjonen av seg selv, også får vi se hvordan tabellen ender, sier Thilip, som gleder seg til det videre arbeidet i LSK han allerede har tjuvstartet litt på.

- Vi har nylig startet opp et Pro Clubs-lag. Der prøver vi å gi et godt tilbud til mange gode spillere, hvor ambisjonene er å gjøre det best mulig. Pro Clubs laget vårt kommer til å spille blant annet i Arctic League.

Les også: Vidusan og Bao klare for LSK e-sport

Han har vært lenge i e-sport-gamet, og har blant annet vært en viktig brikke i e-sport-landslagets suksess.

- Jeg har en stilling i NFF eFotball, hvor jeg er mental trener. Psykologi er jo bakgrunnen min også.

Jørgen Heen Enger startet opp e-sport-satsingen i LSK, og fyllt en rekke roller innenfor e-sport. Thilip vil ta over de aller fleste oppgavene som LSKs e-sport-ansvarlige har hatt, blant annet det å hente spillere til klubben.

- For å hente nye spillere så trenger man en bred oversikt over FIFA- Norge. Vi har da Weekend league resultater, ulike store turneringer og ulike prestasjoner som vi kan se på. I tillegg brukes jo plattformen Twitter mye av alle FIFA-spillerne. Jeg har hatt kontakt med ganske mange spillere i løpet av det siste året, der jeg hjelper de til å bli bedre FIFA-spillere og til å trives med seg selv. Så jeg har en ganske god oversikt over spillerne vi har rundt i området, avslutter den nysignerte treneren.

Annonse fra Eliteserien: