Kampdag 2: Full pott og tabelltopp

I andre kampdag av eSerien slo gutta våre nok en gang tidligere landslagsspillere og tittelutfordrer Viking. Nå har gutta selv karret seg opp på tabelltoppen.

Annonse:

Med en av de bedre utgangspunktene før andre kampdag slo Bao, «Vidu» og «O-S-K-I» til som aldri før. Gjengen gikk gjennom hele kampdagen uten poengtap, dermed full pott og tabelltopp i eSerien.

- Det er en perfekt gjennomført kampdag. 12 av 12 poeng. Vi spiller helt fantastisk FIFA. Jeg er helt paff... At vi vinner over to av Norges jevnt over gode spillere i de tre sesongene her. Det er helt sykt, smiler Bao Nguyen, like etter å ha slikret seieren mot Voktor og Viking.

Og legger til:

- Jeg føler jeg har kontroll på han gjennom hele kampen, selvom jeg slipper inn to mål føler jeg at jeg har han i lomma. Der trives han vel godt, ler Bao.

Slik så det ut da Bao sikret seieren mot nettopp Viking og landslagsspiller Voktor.

Det melder også LSK-spillerne på en landslagsdiskusjon.

- Nå har vi jo møtt landslagsgutta, både i kampdag en og to. Vi har ikke tapt en kamp mot de enda, så det er bare å kjøre på videre.

- Nød-e-landslaget eller A-e-landslaget?

- Vi får se da. Vi får levere videre - og se etterhvert. Vi koser oss her i Lillestrøm. Det er et kult team vi har her, smiler Bao lurt.

- Det er bare å ringe, vi er med vi, legger «Vidu» til.

Husk å følg LSK e-sport både på Twitch og Twitter.

Til tross for hans prestasjoner legger ikke Oskar Angell-Hansen, for dagen debutant, skjul på at han var nervøs. 

GLEDE: Oskar i full jubel etter seieren mot Viking.
GLEDE: Oskar i full jubel etter seieren mot Viking.

- Det var drit gøy! Var ordentlig nervøs, men fikk en god start og koste meg.

I første kamp møtte han Fredrik Reinholt fra Odd.

- Første kamp synes jeg var veldig tøff. Slet litt med defensivt i perioder. Prøvde å legge om litt, men det funket ikke helt. Så fikk jeg et mål før pause, som var deilig. Slapp inn like etter, men klarte å holde hodet kaldt. Fikk en veldig heldig straffesituasjon mot slutten, men alt i alt er jeg fornøyd, sier «O-S-K-I», og legger til.

- Jeg er fryktelig imponert over gutta. Synes det er ekstremt høyt nivå på de. Så det bare å beundre og fortsette, smiler han.

Vidusan Yoganathan viser også en solid stabilitet i sine prestasjoner.

- Jeg har spilt bra i alle kampene mine, synes jeg. Det er noen mål jeg slipper inn som er veldig unødvendig, men til syvende og sist er det perfekt.

LSK-manager Thilip Thangarasa, omtalt av eSerien som LSKs hemmelige våpen, er godt fornøyd med hva gutta presterer om dagen.

- Jeg er sykt fornøyd. Vi satt oss et mål om syv poeng, innerst inne regnet jeg med 12. Men vi må ikke legge press på gutta. Akkurat nå vil det si at vi er Norges beste. Akkurat nå, sier Thilip - som også er mental trener for landslaget.

Se bildeserie fra kampdagen - med mildt sagt blandede følelser:

Annonse fra Eliteserien: