Hopeful klar for LSK

Den anerkjente streameren Stian "Hopeful" Myhre (25) har signert kontrakt med LSK E-sport ut 2019, og er klar for å vise hva som bor i han under høstsesongen av eSerien.

Annonse:

94-modellen startet tidlig med å spille FIFA. Han startet å spille i ung alder. Men det første FIFA han "fullførte" var FIFA 19.

- Jeg har spilt FIFA siden jeg var veldig liten. Vokste opp med å spille FIFA 99 og World Cup 98. Har alltid kjøpt FIFA, men jeg tok steget til å spille et helt FIFA-år i fjor.

Våren 2019 gikk første sesong av eSerien av staben. Da jobbet han i kullissene på studioet i Nydalen. Nå skal han bevise for E-sport-Norge at han kan hevde seg også bak kontrollen.

- Mine ambisjoner med eSerien er å vise meg frem. Ikke bare at jeg er en streamer, som jeg på mange sett er, men at jeg også skal klare å hamle opp med de beste, sa en håpefull Hopeful.

FIFA 20-feberen herjer for den fotball-intresserte verden. Det merkes, for i Norge ligger Hopeful på toppen av FIFA-listene på Twitch. Der han går under streaming-navnet ByHopeful.

- Første gang jeg streamet var i 2011. Og det var mest for moro skyld. Den dag i dag er det fortsatt fordi jeg synes det er moro. Jeg liker den delen hvor jeg kan kommunisere med folk via en chat, samtidig som at jeg kan spille og dele opplevelsene mine. 

Hopeful legger ikke skjul på at LSK er klubben hjerte her i Norge.

- Jeg har blitt veldig glad i LSK. Etter at min bestekompis, Erik Brenden, signerte for klubben har jeg vært på masse kamper. Og ikke minst fått mange gode venner innenfor klubben. Jeg har rett og slett blitt skikkelig fan.

Jørgen Heen Enger er ansvarlig for LSKs E-sport-lag og landet signeringen med Stian Myhre.

- Vi er veldig fornøyd med å ha Stian med på laget. Vi vet kvalitetene hans er blant de beste i Norge. Og det kombinert med at han også er rutinert foran kamera, gjør at han passer svært godt inn her i LSK. Vi gleder oss til høstens eSerie, sa LSKs E-sport-ansvarlig.

- Min største styre når det kommer til FIFA må være at jeg kan være veldig uforutsigbar, avslutter nysigneringen.

Myhre kommer opprinnelig fra Elverum, og flyttet til Oslo for å jobbe da han var 22 år gammel. Nå er han klar for nye eventyr med LSK.

Se video med Hopeful her:


Annonse fra Obos-ligaen: