Hopeful blir med videre - Larsen takker av

Stian Myhre, best kjent som ByHopeful på Twitch, debuterte for LSK under sesong 2 av eSerien. Nå tar han en sesong til. Forrige sesongs makker skal prioritere våren annerledes.

Annonse:

Sesong 3 nærmer seg med stormskritt, og LSK E-Sport har nærmest fått på plass laget som skal representeres i eSerien.

I sesong 1 jobbet Myhre i kullissene bak eSerien, sesong 2 signerte han for oss, og nå har han signert en avtale som gjør at han skal spille nok en sesong. 

- Jeg synes det er utrolig gøy og spennende å få være med en sesong til. Og ambisjonene for sesong 3 kan ikke være mindre enn å slå 9. plassen vi fikk forrige sesong, sier Myhre.

- Vi er strålende fornøyd med re-signeringen av Stian. Han viste gode takter forrige sesong og gjorde en god figur foran kamera. Nå gleder vi oss til sesong 3 av eSerien, sier LSKs E-Sport-ansvarlig, Jørgen Heen Enger.

Myhres makker i sesong 2, Martin André Larsen, blir dessverre ikke med videre. Den kommende våren prioriterer han skole for fullt. Det vil si at LSK på må signere en ny makker, som er rett rundt hjørnet.

- Vi vil takke Martin for de to sesongene han har vært med. Han har fremstått som en tvers igjennom profesjonell fyr, både på og utenfor banen. Vi ønsker Martin lykke til videre - og forhåpentligvis et gjensyn, sier Enger.

Igjennom 2019 var Stian en fremadstormende streamer på plattformen Twitch, der han stort sett daglig streamet FIFA for sine 4000 følgere. Han har ingen planer om å slutte med å underholde foran skjermen. Vi ser frem til ny sesong av eSerien!

Annonse fra Obos-ligaen: