Forsterker laget: Peet og Fvoll klare for sesong 3

Peter "Peet" Thøgersen (t.v) og Espen "Fvoll" Fjærvoll er klare for LSK E-Sport! Sammen skal de danne en trio med Stian "Hopeful" Myhre.

Annonse:

Thøgersen er 23 år gammel og kommer fra Nesodden. Han spilt FIFA så lenge han kan huske. I fjor representerte han Folkets Lag i eSerien. Nå er han klar for Fugla.

- Det er stort. LSK er en stor klubb som jeg har fulgt med på lenge. Jeg er stolt over å representere LSK i eSerien. Jeg tok FIFA mer seriøst i fjor, etter at jeg vant turneringen til Folkets Lag, sier Thøgersen.

- Ambisjonen er jo å nå sluttspillet. Det er første-pri. Så ser vi hvor langt vi kan gå etter det, smiler 23-åringen.

Espen Fjærvoll er en 20 år gammel YouTuber og streamer, og har pådrevet FIFA-hobbyen siden 2004. Til daglig jobber han i sin lokale butikk. Nå ser han frem til å  ta FIFA-hobbyen til et proffesjonelt nivå.

- Jeg er veldig fornøyd med å signere for LSK. Det blir gøy å være deres representant i den kommende sesongen. Jeg gleder meg til å teste meg på de beste i Norge.

- Jeg startet med YouTube like før jul. Akkurat nå er det en hobby. Jeg synes det er gøy å lage videoer. Jeg streamer også på Twitch under samme navn. Vi se hvor det ender, sier Espen, som går under navnet Fvoll på YouTube og Twitch.

Myhre er godt kjent med både Peter og Espen.

- Jeg har et veldig godt forhold til mine lagkompiser så dette her blir moro, sier Stian Myhre.

Vi ønsker Peter og Espen velkommen til klubben, og gleder oss til en meget spennende sesong.

Annonse fra Obos-ligaen: