eSerien over: Ble slått ut av finalistene

Fredag dro Martin André Larsen og Stian Myhre til Bergen for å kjempe om sluttspill via playoff, men stormakten og eSerie-mesterne Jerv ble for tøffe i looserbracket.

Annonse:

Alt så ut til å gå på skinner da LSK slo Viking sammenlagt 3-2 i kvartfinalen. Martin André Larsen storspilte mot Chris-Andre Skogland, og det tok oss videre til semifinalen.

LSK skulle møte vinneren av kvartfinale 3, det sto mellom Raufoss og Stabæk. Det var Raufoss som tok seg videre etter en total dominans over Bærumslaget, totningene opp i semifinalen i storform. Det viste seg at det skulle bli tøft. Raufoss ble rett og slett for sterke, og slo LSK 5-2 sammenlagt, dermed ble vi sendt til looserbracketen.

Der ble det ikke noen enklere motstand, da vi møtte nykommeren Jerv, som skulle vise seg å bli eSerie-mestere dagen etter. Hardtsatsende Jerv hentet Norgesmester fra 2018, Anders Rasmussen og Håvard Hoel Paulsrud fra Sarpsborg 08 før sesong to. Grimstad-klubben trakk definitivt det lengste strået, og vant 5-1. Dermed var det ingen flere muligheter for LSK i eSerien sesong 2, men vi ble tross alt slått ut av begge finalistene.

- Jeg synes vi gjorde det ganske bra, men vi møtte for gode spillere, og måtte se oss slått av dem, sier Martin André Larsen etter hans andre sesong i eSerien for LSK.

Les også: Viking første motstander i playoff: - Blir ekstremt tøft

Han synes det er stor forskjell på sesong en og sesong to av eSerien.

- Det er en stor forskjell. I vårsesongen hadde vi tre gruppespillsdager, nå i høstsesongen ble gruppespillet avgjort på én dag med intensive kamper.

Men Karmøy-mannen vil allikevel si seg fornøyd med sesongen.

- Alt i alt er jeg fornøyd med sesongen med tanke på lagene vi møtte i playoff. Vi får bare gå i oss selv og jobbe videre, sier Larsen.

Les også: Sikret playoff i siste oppgjør

Mannen bak LSKs E-Sport-satsing, Jørgen Heen Enger, deler meningen til Larsen.

- Vi er fornøyde med det gutta presterte denne sesongen. De har vist at de kan yppe seg mot de beste, og utvliklet seg bra. Spent på hva 2020 vil bringe, sier E-Sport-ansvarlig, Jørgen Heen Enger, etter sesong to av eSerien.

Vi takker for følget i sesong to, gratulerer Jerv med en imponerende triumf, og sees igjen i 2020!

Annonse fra Obos-ligaen: