DSC03285_

Bao og Vidu på landslaget!

Den regjerende Norgesmester-duoen har blitt tatt ut på landslaget. Bao for første gang. Vidu for tredje gang. Lørdag spiller Norge Nordic Invitational der de møter Danmark, Sverige og Finland.

Annonse:

Bao ble garantert landslagsuttak i løpet av årets FIFA-sesong da LSK ble kåret til Norgesmestere i mars. 20-åringen har prestert så godt at han allerede nå ble tatt ut til landslagstroppen.

- Det føles godt. Jobbet hardt hele denne sesongen, så det er morsomt at det blir lagt merke til, sier den ferske landslagsspilleren med et smil.

Landslaget møter Danmark, Sverige og Finland i kamper lørdag 17. april. Kampene blir spilt på Ullevaal.

- Det er de beste i deres respektive land. Vi i Norge er flere sterke som vil være med å kjempe om å vinne hele Nordic Invitational, sier Bao.

Bruttotroppen på seks spillere blir innkalt til online trening torsdag og fredag, deretter blir de seks til fire spillere i Norges nettotropp som skal kjempe med flagget på brystet. Derfor er det ikke helt sikkert at begge LSK-spillerne blir med i troppen. Dette har også med smittevern å gjøre, ettersom at kampene utføres på Ullevaal.

For Vidusan blir dette hans tredje landslagssamling. 

- Det blir spennende. Jeg har jo vært der før, men nå får vi møttes dersom jeg kommer med i nettotroppen. Veldig kult at Bao også ble tatt ut. Det er stort for LSK, sier Vidu.

LSK-trener Thilip Thangarasa er strålende fornøyd med at LSK-spillerne er tatt ut til samling. Han forteller også litt hvordan han har jobbet med spillerne den siste tiden.

- Vi har fokusert på FIFA qualifier. Bao har prestert bra. Slo ut mye bra motstand. Vidu presterer også bra, havnet i looser bracketen, men tok seg opp dagen etter. Vi må nok en gang gi oss en klapp på skulderen for dette arbeidet. Vi har igjen klart å få gutta med på landslaget. Det i seg selv er enormt, forteller LSK-trener Thilip Thangarasa.

PS! LSK-trener Thilip Thangarasa er også mental trener for e-landslaget. Han var tidligere med i uttakskomiteen, men etter han ble ansatt i LSK har han ikke noe å si på landslagsuttaket.

Dette er Norges bruttotropp: Arkan Resul, Anders Rasmussen, Magnus Myhrhaug Kristiansen, Vidusan Yoganathan, Bao Nguyen og Benjamin Lorentzen Gjerløw. De to sistnevne er helt ferske på landslaget.

I uttaket konkurrerer Nguyen og Yoganathan mot PS4-spillerne Myrhaug Kristiansen og Lorentzen Gjerløw.

Vi gratulerer Bao og Vidusan - og ønsker de masse lykke til under samlingen!

Annonse fra Eliteserien: