VIP billetter

Uansett om du er privatperson eller representerer en bedrift, så har vi et VIP-konsept som dekker dine behov.

Annonse:

LSK tilbyr flere konsepter for å dekke våre gjesters behov i forbindelse med våre hjemmekamper. Her får man muligheten til å oppgradere billettene sine til å inkludere god mat og drikke og det er mulig å kjøpe dette til enkeltkamper for både privatpersoner og bedrifter.

Ønsker du VIP-billett, send epost til [email protected] for å sjekke om det er ledig på kampen du ønsker billett på.

Vi har følgende konsepter:

Kippes-Corner

Dette inkluderer, billett på VIP-tribunen og spis så mye pølse og pizza du orker før kamp og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker pr person. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris kr 1000,- pr kamp + mva

M-Tapas

Dette inkluderer, billett og spis så mye Tapas du orker før kamp og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker pr person. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris kr 1200,- pr kamp + mva

Restaurant

Dette inkluderer, billett og servering av dagens rett inkl dessert og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker pr person. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris kr 1500,- pr kamp + mva

Losje

Vår losje har plass til 18 personer og ønsker du å leie en slik før kamp, kan denne benyttes før kampen til f.eks møtevirksomhet. Her inkluderer dette billett og servering av dagens rett inkl dessert og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker pr person i losjen. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris kr 30000,- pr kamp + mva

 

 

Annonse fra Eliteserien: