Videre i cupen

Lillestrøm - Tromsø 1-0

Annonse:

Det ble en tøff match på en dyvåt Åråsen-matte, og det måtte en Åråsen-debutant til for å senke Tromsø. Med 1-0 er vi videre til kvartfinalen i cupen, hvor vi møter enten Stabæk eller Aalesund hjemme på Åråsen.

Bortelaget åpnet best, og hadde to gode muligheter de første minuttene. Etter hvert kom LSK mer med, og spesielt Simen & Simen på venstre kant var frempå flere ganger.

Tromsø hadde en ny god mulighet da en corner heades mot mål. Charles står der han skal, og redder på streken.

Mot slutten skaper LSK flere halvsjanser, men det stopper litt opp foran mål.

Da dommeren blåser av omgangen, sår det fortsatt 0-0.

Det gjøres ingen bytter i pausen, men allerede 7 minutter inn i andre omgang står Marco Tagbajumi klar på sidelinjen. Han erstatter Udo.

Marco har vært på banen i fem minutter, da Simen & Simen igjen kombinerer på venstre kant. Kind Mikalsen kommer til dødlinjen og slår hardt inn mot mål. Der kommer Marco stupende og header ballen opp i motsatt kryss. I sin første kamp på Åråsen sender Marco oss opp i ledelsen.

Utover i omgangen bærer kampen preg av at det er veldig vått på Åråsen. Spillere sklir, og pasninger er unøyaktige. Begge lag skaper halvsjanser, men ingen klarer å overliste motstanderens forsvar.

Seks minutter før slutt kommer Erik Brenden inn for Fredrik Krogstad.

I kampens siste ordinære minutt kommer Frode Kippe inn for Simen Rafn.

Da alle venter på at dommeren skal blåse av kampen, får Tromsø sin største sjanse i kampen. Først redder Origi et skudd fra 4 meter, så tar han returen med en benparade.

Det skjer ikke mer før dommeren blåser av kampen.

Vi kjempet oss til en seier, og er videre til kvartfinalen i cupen.