Uavgjort i Haugesund

Haugesund - Lillestrøm 1-1

Kampen på Haugesund stadion ble akkurat så tøff som vi forventet på forhånd. Lagene hadde en god omgang hver, og begge var nok sånn passe skuffet etter 1-1 og poengdeling.

Hjemmelaget fikk den første sjansen, da de vinner en ball og får skyte fra 18 meter. Skuddet går utenfor.

Utover i omgangen er det hjemmelaget som har ballen mest, og skaper noen halvsjanser. I motsatt ende kommer LSK til noen halvsjanser på kontringer.

Etter 19 minutter får Haugesund uttelling når Liban Abdi drar seg inn mot hjørnet av 16-meteren. Han curler en nydelig ball rundt Origi og inn i det lengste hjørnet. Hjemmelaget leder 1-0.

Ti minutter senere får Erling Knudtzon en kjempesjanse. Han spilles igjennom, drar av en spiller og skyter fra 14 meter. Skuddet går dessverre over.

Resten av omgangen er det hjemmelaget som styrer, uten at de kommer til de helt store sjansene.

Når dommeren blåser for pause står det fortsatt 1-0.

I pausen etterlyser Arne Erlandsen mer trykk og tempo. Det hjelper, for det er et mye friskere LSK-lag som kommer ut til andre omgang.

Timinutter ut i omgangen jager Erling Knudtzon en ball ved dødlinjen. Han vinner duellen med keeper, vender og slår 45 grader ut i feltet. Der kommer Aleksander Melgalvis og banker inn utligningen. Det står 1-1 på Haugesund stadion.

Etter scoringen faller tempoet i kampen litt. Det er mange tøffe dueller på midtbanen, men begge lag ligger kompakt og hindrer farlige angrep.

Når dommeren blåser sluttsignalet står det fortsatt 1-1, og lagene får et poeng hver.

Takk til alle de som tok turen over fjellet for å støtte oss.