Seier mot Sogndal

Sogndal - Lillestrøm 1-4

Det ble en grei borteseier i treningskampen mot Sogndal. Da dommeren blåste av kampen viste måltavlen 1-4.

Kampen startet jevnt, og hjemmelaget hadde ballen en del de første minuttene. Etterhvert tok imidlertid LSK over initiativet.

Etter 35 minutter løsnet det endelig. Fredrik Krogstad fikk ballen på 16-meteren. Han spilte videre til Erling Knudtzon, som gikk mot dødlinjen og skjøt fra spiss vinkel. Ballen snek seg forbi keeper og i mål.

Da dommeren blåste av første omgang var stillingen fortsatt 0-1.

I andre omgang gikk Sogndal rett i angrep og utlignet. Før publikum rakk å sette seg stod det 1-1.

Utover i omgangen skjedde det ikke så mye, bortsett fra en rekke bytter på begge lag.

Etter en drøy halvtime ville imidlertid prøvespilleren Bruno vise seg frem. Etter litt klabb og babb i Sogndal-feltet fikk han ballen og banket den i mål. 1-2.

Scoringen ga LSK-spillerne energi, og bare 6 minutter senere banket Charles Ezeh inn sitt første LSK-mål fra 14 meter. 1-3

Fire minutter senere var det Gary Martin som stod for både regi og scoring. Med en mann i ryggen holdt han på ballen utenfor Sogndals 16-meter. Da Henrik Kristiansen kom løpende, slo han ballen ut på kanten og stakk inn i feltet. Innlegget fra Henrik fant Garys hode, som headet inn i det lengste hjørnet. Det stod 1-4 i Sogndal.

Det resultatet holdt seg helt til dommeren blåste av kampen.

Neste treningskamp er lørdag 3/2 kl 14:00 i LSK-hallen. Da kommer Sarpsborg 08 på besøk for å revansjere tapet i cupfinalen.