Rafn: - Sto skrevet i stjernene at Frode skulle gjøre det

Simen Rafn (25) la den perfekte corneren som endte med at Frode Kippe headet inn 3-1-målet. Østfoldingen mener det bare var rett og rimelig at veteranen ble den store helten i cupfinalen.

- Da jeg så Frode gå opp etter at jeg hadde slått corneren, så skjønte jeg at han kom til å score. Jeg så tidlig at ballen ville treffe hodet hans. Og at det var akkurat Frode som gjorde det, gjorde det fullkomment. Det er ingen jeg unner det mer enn ham. Det sto skrevet i stjernene at Frode skulle gjøre det. Den følelsen jeg hadde i kroppen etter den scoringen er vel den beste jeg har hatt i hele mitt liv, sier Simen Rafn.

Han startet sesongen på venstrekanten, men endte opp som en av Eliteseriens beste venstrebacker. Rafn bidro sterkt til NM-gullet - som gjorde at han også kopierte mesterskapet faren Jan vant med Moss i 1983.

- Det ble en utrolig avslutning på sesongen. Det var nok ikke så mange som hadde forventet det da vi startet oppkjøringa i fjor. Det var noen spillere som ble hentet som ubeskrevne blad. At vi klarte å gjøre dette med den gjengen er utrolig moro og utrolig fortjent. Vi er en gjeng som har stått på for hverandre hele sesongen, sier 25-åringen.

Han er strålende fornøyd med å være en del av spillergruppa til Arne Erlandsen.

- Det er den beste gruppa jeg har vært i. En gjeng som vil komme på trening for å bli bedre hver dag. I lengden betaler det seg.

Etter å ha vært mye plaget med skader tidligere i karrieren, kunne han endelig vise hva som bor i ham gjennom en hel sesong på øverste nivå.

- Det var deilig endelig å få den oppturen. Jeg føler jeg har jobbet hardt hele karrieren og bare møtt motgang fram til nå. Det å få en sånn revansje gjør at hele reisen har vært verdt det, sier Rafn, som tror på en enda bedre sesong i Eliteserien i 2018.

- Vi har mye å revansjere i serien. Vi skal i hvert fall komme høyere opp på tabellen enn vi gjorde i år. Ingen i gruppa vår er fornøyd med 13. plass. Jeg føler ikke at det er noe som skal hindre oss fra å kjempe blant de fem-seks beste i 2018.

Har du ikke kjøpt sesongkort for 2018 ennå? Det kan du gjøre her!

Annonse fra Eliteserien: