Puma er vår nye draktpartner

Puma er ny draktleverandør til Lillestrøm Sportsklubb de neste 5 årene. - Denne avtalen vil gi oss noen spennende muligheter, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Puma er en av verdens største utstyrsleverandører. Nå skal de også levere drakter og utstyr til LSK. Daglig leder Robert Lauritsen i LSK og country manager Jarle Finnestrand i Puma har signert en 5-årig kontrakt, og Lauritsen har store forventninger til samarbeidet:

- Med Puma får vi et enda bredere sortiment og en enklere logistikk, sier han. Jeg tror denne avtalen vil være veldig positiv for klubben.

Drakten som skal brukes i 2018 er ikke klar ennå.

- Designerne jobber med drakten. Vi satser på å ha den klar til superfinalen mot Rosenborg, sier Lauritsen.

Vil fortsatt spille med den historiske logoen

En ting er imidlertid sikkert: Drakten skal fortsatt prydes av den gamle logoen som er tegnet av Henrik Sørensen. Det ble vedtatt på årsmøtet i februar at Henrik Sørensen-logoen skal brukes på drakten. Det gjelder også de nye draktene fra Puma.

Fortsatt Legea for ungdomsavdelingen

Avtalen med Legea varer ut 2018. Selv om det er signert en ny avtale med Puma, vil de fleste LSK-lagene fortsatt bruke Legea-drakter i 2018. Det er bare A-laget, rekruttlaget, G-19 og G-16 Nasjonal som bytter til Puma nå. Resten av klubben vil bruke Legea også i 2018.

I 2019 vil hele klubben bytte til Puma. Da vil hele kolleksjonen av spiller- og supporterutstyr være designet av vår nye partner.

- Allerede i slutten av januar skal vi sette oss ned med designere fra Puma hvor vi skal se på kolleksjonen som skal gjelde hele klubben fra 2019.

Foto: RB.no / Lisbeth Lund Andresen

Annonse fra Eliteserien: