Frode Kippe mot Vålerenga

Praktisk informasjon om VIF-kampen

Praktisk informasjon i forbindelse med kampen mellom VIF og Lillestrøm 24. juni 2017 på Ullevaal Stadion

Annonse:

BILLETTER

Billetter til LSK selges via egne kanaler. Resterende billetter blir solgt på stadion på hjørnet ved Egon restaurant.  Grunnet begrensede plasser på bortefeltet anbefaler vi alle å kjøpe billettene på forhånd før avreise til Oslo. Vær tidlig ute! Portene åpner 1,5 timer før kampstart. For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. (Og gjør du det så ikke klag over kø ☺)

SEGREGERING

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kampen. Vi inviterer til fotballfest og vi legger opp til at lagenes fans ikke skal krysses fysisk. Med bakgrunn i segregeringen vil det ikke være mulig å bevege seg rundt stadion utvendig, og ber alle om å planlegge sin ankomst utfra dette.

Lillestrøm-supportere har ankomst via Tåsenlokket. Bortesupportere som reiser kollektivt må benytte Berg T-banestasjon. Bortesupportere som reiser med T-banen bes gå av på Berg stasjon og via Tåsenlokket inn mot Stadion. Bortesupportere som kommer via Ullevaal T-banestasjon vil risikere å bli sendt tilbake, og rundt via Tåsenlokket.  Vi oppfordrer LSK supportere til å benytte Egon som vannhull, mens Vålerenga fans kan innlosjere seg hos Dolly Dimple´s, Burger King og i Vålerengas egen Fanzone utenfor Idrettens Hus. Vi ber om forståelse og velvilje i forhold til dette.

Vi beklager dersom dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion, men husk at vi gjør dette av hensyn til sikkerheten til alle besøkende.  Det vil være synlige vektere, frivillige og polititjenestemenn utenfor stadion - alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med en av disse.

Supporter effekter fra bortelag tillattes ikke på Vålerengas tribuner som er Oddsen nedre(langside) og Bendit Svingen. Dette gjelder også på alle våre VIP tribuner hvor det er nulltoleranse for bortelagseffekter.

Inngang Bortesupportere: Har to innganger som går til samme tribune. Inngang 13 for familier og inngang 16 for supportere, Ultras etc.

Røykesluser

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medsupportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det blir satt opp røykesluse i alle supporter inngangene i pausen, slik at man kan gå ut for å røyke uten å måtte forlate stadion. Slusene er kun åpne i pausen.

Bussparkering

Busser med bortesupportere kjører inn fra Tåsen-lokket, har drop-off ved inngang 16, og vil stå parkert utenfor Thon-hotellet etter kamp.

Rigging av TIFO

Bortesupportere har fått tilgang til å rigge TIFO på stadion fra klokken 14.00. Oppmøte ved avtalt inngang. Vær forberedt på gjennomgang av utstyr og visitasjon. Tifogruppene må være ute av stadion senest klokken 15.30.
Enga Tifo som skal rigge TIFO på Bendit kan møte ved inngang 8 fra klokken 14.00. Vær forberedt på gjennomgang av utstyr og visitasjon.

Minner om at i henhold til Norsk lov og stadion reglement, vil personer som er maskert bli bortvist fra området.

Se for øvrig gjeldende stadionreglement og sanksjonsreglement:  

Vi vil også få minne om at vi denne dagen har en markering for «Trygge rammer».

Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: