Ny partneravtale: Romerikes Blad kjøper LSKs treningskamper

Markedssjef Terje Kjos Johansen i Romerikes Blad skrev i dag under på tidenes mest omfattende partneravtale med Lillestrøm Sportsklubb.

- Hvordan avtalen er? Meget omfattende, sier Terje Kjos Johansen.

Annonse:

Under torsdagens sponsormøte på Åråsen skrev han på vegne av Romerikes Blad under på en ny toårsavtale med LSK. Den inneholder blant annet at lokalavisen vil vise alle treningskampene som Lillestrøm spiller hjemme de neste to årene.

- Det er utenkelig at ikke Romerikes Blad og Lillestrøm Sportsklubb har et tett og godt samarbeid. Vi har en gjensidig avhengighet. Identiteten LSK gir RB er viktig. Og vi er jo patrioter, sier Kjos Johansen.

- Romerikes Blad fortsetter også som tribunesponsor, i tillegg til at de får synlighet via LED-reklame, treningstøy og intervjuvegg. De blir også involvert i fotballskolen. Romerikes Blad får mye glede av oss, og vi får mye glede av dem. Vi får ut budskapet vårt til folk i nærmiljøet gjennom Romerikes Blad, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

- Mye av stoffet vi lager på Lillestrøm er godt lest og godt sett hos oss. Det er viktig for oss å holde trykket rundt LSK oppe - på godt og vondt. Og Lillestrøm trenger oppmerksomhet, sier Terje Kjos Johansen.

Han varsler at det kan komme til å bli en utvidet satsing på dekningen av LSK i fremtiden, ikke minst knyttet opp til kampene som Romerikes Blad vil sende de neste årene.

- Vi har ambisjoner om å bli en lokal kringkaster i større grad enn vi har vært tidligere. I det ligger det at vi ønsker å produsere mest mulig godt innhold om LSK, sier markedssjefen.

Vi besøkte lørdagens motstander Sarpsborg - se live-sendingen her!

Annonse fra Eliteserien: