Møt Kippe på Barnas LSK-dag før Odd-kampen

Søndag klokka 14.00 er det premiere på «Barnas LSK-dag» - en supermorsom opplevelse for hele familien. Frode Kippe kommer - og håper at flest mulig tar turen.

Annonse:

Før søndagens hjemmekamp mot Odd er det premiere på «Barnas LSK-dag», som er et samarbeid mellom Norgesexpo og Lillestrøm Sportsklubb. Moroa starter utenfor LSK-Hallen klokka 14.00. Frode Kippe kommer blant annet innom for å gi tips og råd om hvordan du bør trene for å bli best mulig i fotball.

Her kan du kjøpe billetter til «Barnas LSK-dag»!

Barnas LSK-dag er et arrangement for hele familien der barn i alle aldre kan prøve ulike fotballøvelser og samtidig få veiledning fra gode spillere. Det blir delt ut goodiebag med spennende innhold og billett til LSKs kamp mot Odd, og det blir konkurranser og premier fra blant annet G-Max, Møller Bil Romerike, SF Kino og DNB.

Du får også møte figurene Brille Bjørn, Knerten, Gorillan fra Jungelgjengen, Ninjago Kai, Batman og Gullik. I tillegg vil det være en rekke aktiviteter som hoppeslott, ansiktsmaling og ballongklovn.

LSK-kapteinen soner karantene mot Odd etter å ha pådratt seg fire gule kort i serien, og vil i stedet for å spille kamp bli med på Barnas LSK-dag. Han kommer også til å ta med seg noen andre lagkamerater som ikke er med i troppen som møter Odd.

- Jeg gleder meg veldig til å møte mange barn og unge på søndag. Det blir en fantastisk dag med mye artig på programmet, og så håper jeg flest mulig blir med bort til Åråsen og heier Lillestrøm fram til tre poeng, sier Frode Kippe.

Ole-Mikal Fløgstad, som leder arrangementet fra LSKs side, tror «Barnas LSK-dag» blir et populært innslag.

- Det er meldt fint vær, så her ligger forholdene til rette for at det kan bli en strålende dag for små og store. Spillerne kommer innom for å møte barna, og det gjør også LSKs damelag. Deltagerne får bryne seg på ulike balløvelser, det blir Fanzone, musikk, foodtruck, konkurranser og mye moro. Klokka 17.00 reiser vi samlet bort på Åråsen for å se kampen mellom Lillestrøm og Odd, sier Ole-Mikal Fløgstad.

Barnas_Dag_lsk_RB_980x600_4
Annonse fra Eliteserien: