Charles og Aleksande Melgalvis mot Kristiansund

Målløst mot Kristiansund

Lillestrøm - Kristiansund 0-0

Det var bortelaget som var mest fornøyd med at det ble 0-0 og poengdeling på Åråsen i kveld. Sjansestatistikken etter kampen viste 14-4 i vår favør, men det hjalp lite når ingen av sjansen endte i mål.

Den første omgangen var ganske jevnspilt, der begge lagene hadde ballen mest i hver sin periode. Det første skuddet på mål kom først etter 14 minutter. Aleksander Melgalvis spilles igjennom, drar av en mann og fyrer av et skudd, men skuddet går rett på keeper.

Like etter forsøker Charles et skudd, men det går over.

Etter en halvtime blir Melgalvis felt like utenfor 16-meteren. Simen Kind Mikalsen slår frisparket. Det ender til slutt hos Charles, som skyter fra 10 meter. En litt dårlig treff resulterer i at ballen går opp på taket på stadion.

Like etter er det bortelaget sin tur til å imponere. Med hurtig klikk-klakk-spill broderer de seg gjennom LSK-forsvaret, og slår ballen inn foran mål. Der er heldigvis Haakenstad og klarerer.

Et innøvd corner-trekk gir Melgalvis en mulighet fra 12 meter, men headingen hans går en meter utenfor.

Det blir den siste muligheten før pause. Det står 0-0 når dommeren blåser av omgangen.

Andre omgang er bare tre minutter gammel når vi får en trippelmulighet. Simen Kind Mikalsen fyrer av et skudd som keeper må ut i full strekk for å redde. Erling knudtzon får tak i returen, men kommer for langt ned mot dødlinjen før han får avsluttet. Han slår i stedet inn foran mål, der Marco Tagbajumi er på vei inn. Ballen sklir imidlertid forbi Marco og ut av feltet.

Utover i omgangen fortsetter vi å dominere. Erling Knudtzon spiller igjennom Marco Tagbajumi med en genial pasning. Han kommer alene med keeper, men keeper blokkerer avslutningen.

En halvtime ut i omgangen kommer en hel serie LSK-sjanser på rad, men oppofrende KBK-forsvarere blokkerer alle skuddene.

Ti minutter før slutt kommer Erik Brenden inn for Aleksander Melgalvis.

Like før slutt kommer Udo inn for Marco Tagbajumi.

Tre minutter på overtid får Erik Brenden kampens siste mulighet. Han treffer dårlig på avslutningen, og keeper redder.

Dommeren blåser av kampen, og det ender 0-0.

Takk til de 4569 som tok turen til Åråsen i kveld.