Kippe før RBK-møtet: - Vi må stå sammen

Frode Kippe beklager den svake prestasjonen mot Ranheim, men påpeker samtidig viktigheten av at laget og supporterne står sammen for å komme inn på vinnersporet.

Annonse:

Mange var - med rette - skuffet over prestasjonen som endte med tap hjemme mot Ranheim søndag. Kapteinen er den første til å erkjenne at det som ble levert var alt for dårlig.

- Vi er absolutt ikke fornøyd med kampen, prestasjonen og resultatet. Vi så tunge ut. Klarte ikke å vinne dueller, var sent oppe i alle situasjoner - og lot Ranheim få kontroll over kampen. Det var et utypisk LSK-lag på Åråsen. Vi så blytunge ut, sier Kippe.

Han fikk med seg at publikum, naturlig nok, var gretne etter 0-1-tapet.

- Jeg skjønner at folk var frustrert. Vi ønsker å fremstå på en helt annen måte. Det handler ikke om at spillerne ikke vil. Vi gjør så godt vi kan, selv om det ikke ville seg i den kampen. Men vi er absolutt ikke fornøyd.

- Spillerne fikk to dager fri etter kampen mot Ranheim. Hvilken effekt tror du det kan gi?

- Det kan godt hende det vil gjøre oss bra. Jeg tror mange har godt av litt roligere trening for å få samlet overskudd. Det har vært en tøff vinter og et tøft kampporgram i det siste. Nå handler det om å restituere bra for å bli klar til torsdagens mesterfinale mot Rosenborg på Åråsen. Men vi holder kroppen i gang. Jeg tok en rolig joggetur både i går (mandag) og i dag, forteller midtstopperkjempen.

Veteranen tror det kan passe laget bra å møte Rosenborg i Unicef Mesterfinale torsdag. I en kamp som ikke handler om poeng i Eliteserien eller avansement i cupen, men om å vinne en tittel. Avspark er klokka 18.30, og alle med sesongkort kan bruke det som inngangsbillett.

Billetter til kampen kan kjøpes her!

- Jeg tror vi skal fremstå mye bedre enn det vi gjorde mot Ranheim, og det skal bli godt å spille en kamp der vi kan slippe skuldrene litt ned. Det er ikke noe press på oss. Vi vet at vi kan gjøre gode kamper mot topplagene, og jeg tror det kan bli en artig kamp. Jeg har en god følelse. Vi spiller om en tittel vi ikke har vunnet på Åråsen før. Og det er en tittel som det ikke er enkelt å vinne. Du må gjøre en god prestasjon året i forveien, i tillegg til i denne ene kampen, sier Frode Kippe.

Samtidig oppfordrer han LSK-tilhengerne til å backe spillerne i det tette kampprogrammet som venter de neste ukene.

- Vi må få med oss supporterne. Vi har vært i situasjoner før der det har sett mye mørkere ut. Publikum er vår 12. mann, og jeg håper de stiller opp og støtter oss. Vi må stå sammen i tykt og tynt. Sånn har det alltid vært på Åråsen, og sånn håper jeg at det blir også i fremtiden.

Se promo med Kippe og Helland før Unicef Mesterfinale her:


Annonse fra Eliteserien: