Kippe eneste spiller i reklamefilm for Eliteserien

Som den eneste spilleren i Eliteserien vil Frode Kippe (40 år på onsdag) fronte Discoverys reklamefilm foran seriestarten.

Annonse:

I forrige uke tok LSK-kapteinen på seg skuespillerrollen. Uten å røpe for mye om hva promoen handler om, kan vi si at det dreier seg om lengsel og savn etter seriestarten i norsk klubbfotball.

Kippe gleder seg stort til å ta fatt på nok en sesong i vår øverste liga, over 20 år etter at han debuterte i 1997.

- Jeg føler at vi er bra i rute. Vi har et ungt og fremadstormende lag - hvis du ser bort fra meg. Men jeg stortrives med å være en del av denne gjengen, sier midtstopperveteranen.

Reklamefilmen vil bli vist på Discoverys kanaler og flater under OL og fram mot seriestart. Rettighetshaveren var aldri i tvil om hvilken spiller de ønsket for å promotere den tidligere seriestarten.

- Gjennom 20 år har Frode Kippe markert seg som en bauta i Eliteserien. Vi ønsket en profil folk kjenner igjen til å fronte denne kampanjen, og da var Kippe et helt naturlig valg. Det siste minnet fra 2017-sesongen var det jo nettopp han som skapte, da han med plaster i panna og triumferende smil løftet kongepokalen over hodet. Få spillere i Eliteserien er like ikoniske og kjente som Frode, og vi er glade for at han stilte opp, sier markedssjef for sport i Discovery, Linn Skaalerud.

LSK serieåpner borte mot Bodø/Glimt søndag 11. mars, men allerede mandag 5. mars skal det spilles om en tittel på Åråsen. Fjorårets seriemester Rosenborg møter cupmester Lillestrøm i UNICEF Mesterfinale.

Har du ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her - og få mesterfinalen med på kjøpet!

Annonse fra Eliteserien: