Hvilket lag trekker flest tilskuere på LSK - Ranheim?

Samtlige lag i ungdomsavdelingen presenteres på Åråsen-gresset før søndagens kamp mot Ranheim. Men hvilket lag klarer å trekke flest tilskuere? Erik Tobias Sandberg tror på sine egne gutter.

Annonse:

Og premien er heftig - selv for spillerne på G14-2 som allerede trenes av en A-lagsspiller: To spillere fra A-laget vil i løpet av sesongen komme på treningen til det laget som stiller med den største gruppa på søndagens kamp.

For til søndagens kamp mot Ranheim oppfordrer vi samtlige lag i ungdomsavdelingen til å ta med seg både familie, venner og bekjente. Alle aktive spillere som har betalt treningsavgiften kommer inn gratis på Åråsen. Hvis for eksempel mor eller far også blir med, så må de betale 50 kroner per billett (som trekkes fra lagkassa).

- Vi tar med hele slekta, melder flere av spillerne på G14-2.

- Her har du et lag som stiller opp for klubben. Jeg er ganske sikker på at disse vinner konkurransen om å bidra med flest tilskuere, sier trener Erik Tobias Sandberg.

Kanskje ikke så rart at nettopp dette var laget som meldte seg først på da LSK sendte ut invitasjonen til samtlige lag i ungdomsavdelingen.

For nå går det mot stor stemning og en godt besøkt RB-tribune når Ranheim kommer på besøk søndag. Kampen har avspark klokka 18.00, men også i timene før skjer det mye moro. Alle lagene henter ut sine billetter i Fanzone - hvor det blir både konkurranser, matservering, fotballspilling og masse action fra klokka 16.00. Vi håper mange tar turen til Fanzone som i år er en oppgradert versjon på parkeringsplassen utenfor Åråsen.

Og rett før dommeren blåser i gang kampen vil samtlige lag bli presentert ute på gresset.

Spillerne på laget til midtstoppertalentet Sandberg har noen klare råd til trener Arne Erlandsen før kampen mot overraskelseslaget fra Trondheim.

- Ikke slipp inn mål i det 92. minutt. Og flytt Erik Tobias opp som spiss, så kan han score, melder G14-gutta.

- Ja, kanskje det er et sjakktrekk, svarer en smilende Sandberg, som viste målform da LSK 2 serieåpnet mot Strømsgodset 2 på mandag. Midtstopperen headet inn det andre målet til Lillestrøm-rekruttene i 2-1-seieren.

- Men med bra støtte fra tribunen skal det bli tre poeng mot Ranheim, tillegger kapteinen på G18-landslaget.

For eventuelle spørsmål: Send en mail til [email protected]

Her kan du kjøpe billetter til Lillestrøm - Ranheim!

Annonse fra Eliteserien: