Hjemmetap mot Ranheim: - Ekstremt skuffende

(Lillestrøm - Ranheim 0-1) Mads Reginiussen scoret kampens eneste mål da han skjøt ballen i det lengste hjørnet bak Marko Maric. Erling Knudtzon var langt nede etter tapet.

Annonse:

- Det er ikke så lett å sette ord på det. Men det er ekstremt skuffende. Vi hadde en positiv kamp mot Molde sist, men det vi leverer i dag er uakseptabelt. Vi gjør ikke som vi er enige om. Vi har ikke glød og entusiasme. Det er ekstremt skuffende at vi går ut og presterer på den måten, sier Erling Knudtzon.

Lite stemte for LSK i en tam og sjansefattig første omgang. Det ble ikke så mye bedre etter pause heller, selv om hjemmelaget trykket på i sluttminuttene - uten å skape all verden.

Etter 63 minutter scoret i stedet Ranheims Mads Reginiussen. Dermed tok overraskelseslaget fra Trondheim sin fjerde seier på fem kamper i Eliteserien, og inntok tredjeplass på tabellen. Med seier hjemme mot Brann på onsdag vil Ranheim faktisk lede Eliteserien.

En svært skuffet LSK-gjeng håper å revansjere seg i torsdagens mesterfinale mot Rosenborg. Både trener Arne Erlandsen og spillerne er klare på at søndagens prestasjon ikke er i nærheten av å være godt nok.

- Alt for tamt og alt for lavt tenningsnivå. Vi klarer ikke å sette trykk på Ranheim, vi vinner ikke andreballer og er alt for unøyaktige og dårlig med ballen selv, mener Erling Knudtzon.

Han kom til to farlige headinger i andre omgang, men ellers skapte Lillestrøm lite på eget gress mot Ranheim. Se kampens høydepunkter her:


Annonse fra Eliteserien: