Her får Kippe den unike gaven for 400 seriekamper

Det er bare å glede seg for de som skulle klare å runde 400 seriekamper for LSK - slik Frode Kippe (40) gjorde i serieåpningen mot Bodø/Glimt.

Annonse:

For tirsdag var endelig gaven fra klubben og Urmaker Jacobsen i Lillestrøm fiks ferdig: En rålekker og kostbar Breitling-klokke med inngraveringen «400 seriekamper for LSK».

Innehaver Jørgen Borling kunne overrekke det flotte uret som et symbol på en helt unik Lillestrøm-karriere. Samtidig har Urmaker Jacobsen inngått en sponsoravtale med LSK.

- Jeg fikk en klokke for å ha passert 100 seriekamper for mange år siden. Den har jeg fortsatt, og den er godt oppbevart i klokkeskrinet mitt. Men denne her er virkelig noe utenom det vanlige. Breitling er favorittklokka mi. En jeg liker veldig godt, og er midt i blinken, sier en strålende fornøyd Kippe.

- Jeg har jo hatt Frode innom her tidligere, og han har sett på Breitling-klokker da han har vært innom. Han vet veldig godt hva dette er for noe. Og da er det veldig gøy å kunne gi ham det, sier Jørgen Borling, som driver tradisjonsrike Urmaker Jacobsen i Lillestrøm.

- Det er en veldig fin og dyr klokke som jeg skal ta godt vare på. Jeg kan ikke bruke denne til alle anledninger. Men det er stort for meg å være den første som får denne klokka som et symbol på at man har rundet 400 seriekamper for LSK, sier veteranen.

Jørgen Borling synes det passet bra at kapteinen rundet 400 kamper bare noen måneder etter at han sørget for å hente hjem norgesmesterskapet.

- Det var utrolig gøy å stå rett bak mål da han scoret i cupfinalen. Det er viktig med en påskjønnelse når man har gjort en enestående innsats, sier Urmaker Jacobsen-innehaveren.

Annonse fra Eliteserien: