Mats Haakenstad mot Odd

Haakenstad ble machvinner mot Mjøndalen

Mjøndalen - Lillestrøm 1-2

Annonse:

Det ble en tett og jevn kamp i Mjøndalen, men vestfoldsk stayerevne sikret nok en seier i oppkjøringens nest siste treningskamp.

LSK startet best i Mjøndalen. Hjemmelaget hadde ballen mye, men klarte ikke å skape sjanser. Sjanser ble det derimot i den andre enden. Både Bajram Ajeti og Udo hadde gode muligheter uten å lykkes.

I motsatt ende klarte Mjøndalen kun å produsere to enkle skutt rett på Arnold Origi.

Midtveis i omgangen løsnet det for hjemmelaget. På Mjøndalens første ordentlige sjanse fikk tidligere LSK-spiller Amahl Pellegrino så alene i feltet. Da innlegget kom gjorde han ingen feil, og banket inn 1-0 i det lengste hjørnet.

Etter scoringen var det hjemmelaget som overtok initiativet. Begge lag hadde noen halvsjanser, men da dommeren blåste av omgangen stod det fortsatt 1-0.

I pausen ble det gjort en rekke bytter og rokkeringer, og det skulle vise seg å gi resultater.

Omgangen startet jevnt, men etterhvert så var det LSK som tok over initiativet. Arne Erlandsen gjorde flere bytter og ga flere av de unge spillerne muligheten. Trioen Petter Mathias Olsen, Henrik Loholt Kristiansen og Tobias Gran viste at de vil være med å kjempe om plassene på årets LSK-lag.

Midtveis i omgangen slo Henrik Kristiansen en pasning til Petter Mathias Olsen. Han spilte videre til Simen Kind Mikalsen i Mjøndalen-feltet, som dro av to mann og satt inn utligningen. Det stod 1-1 på Isachsen stadion.

Mare to minutter senere fulgte Mats Haakenstad et tilbakespill til Mjøndalens keeper. Sistnevnte ble usikker, og forsøkte å drible. Mats vant duellen, og kunne enkelt løpe inn 2-1 i det åpne Mjøndalen-målet.

Utover i omgangen hadde LSK god kontroll. Selv om mer enn halve laget fra første omgang ble byttet ut, så fortsatte LSK å skape sjanser mot et slitent hjemmelag.

Frode Kippe fikk en halvtime i andre omgang. Etter å ha vært ute med skade siden januar, hadde forsvarskjempen få problemer med å holde kontroll på det Mjøndalen presterte fremover.

Da dommeren blåste av kampen stod det fortsatt 1-2, og vi kunne notere oss for enda en seier i årets treningskamper. Mats Haakenstad kunne notere seg for sin første scoring som LSK-spiller.