Gary Martin scoret årets første LSK-mål

(Lillestrøm - Florø 1-1) Han scoret noen helt avgjørende mål som sørget for at Lillestrøm beholdt plassen i Eliteserien høsten 2016. I årets første treningskamp mot Florø åpnet Gary Martin (27) målkontoen i sin andre LSK-periode.

24 minutter ut i kampen sendte engelskmannen Lillestrøm i ledelsen. Martin omsatte pasningen fra Mats Haakenstad i det lengste hjørnet fra rundt 16 meter.

- Det betyr mye mentalt å få det første målet. Og det var godt å komme i gang med den første kampen. Vi har trent hardt, og jeg kjenner det i beina. Men jeg har aldri følt meg bedre trent enn jeg er nå. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Gary Martin.

Florø utlignet til 1-1 åtte minutter senere. I andre omgang var Aleksander Melgalvis nær å bli matchvinner. Skuddet fra 20 meter gikk i stanga - og ut.

Dermed endte årets første treningskamp 1-1 foran rundt 300 tilskuere i LSK-hallen.

- Vi hadde ballen mye, men klarte ikke å skape nok ut fra det spillemessige overtaket vi hadde. At vi har endel å gå på, er det ingen tvil om, sier trener Arne Erlandsen. 

Han var glad for å få en gjennomkjøring etter at spillerne er tilbake fra ferie i desember. 

- At vi unngikk skader, og at alle de tilgjengelige spillerne fikk spille, var det viktigste, understreker han. 

Kristoffer Ødemarksbakken spilte også sin første kamp etter overgangen fra Ull/Kisa. Han nøyde seg med de første 45 minuttene, og rakk å vise at han blir en god tilvekst i årets LSK-mannskap.

- Det var veldig gøy å ta på seg drakta. Det ble en typisk treningskamp. Bare tidvis kom vi opp på det nivået vi skal være på. Men det var greit å komme i gang, sier Ødemarksbakken.

I første omgang kom han seg til en brukbar mulighet da han tok med seg ballen og avanserte inn mot Florøs 16-meter. Skuddet gikk like utenfor mål.

- Den setter jeg når serien er i gang, sier Maura-gutten med et smil.

Neste fredag er Strømmen motstander i LSK-hallen. Avspark er klokka 14.00.

Har du ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Annonse fra Eliteserien: