Fortvilet etter nok en tvilsom annullering

(Lillestrøm - Haugesund 1-1) Nok en gang fikk Thomas Lehne Olsen (27) feilaktig annullert et mål. LSK-spissen fortvilet etter uavgjort mot laget som i øyeblikket ligger på bronseplass i Eliteserien.

Annonse:

- Det er vel den femte eller sjette gangen jeg får et mål annullert i Eliteserien i år. Flere av dem har vært feilaktige avgjørelser. Og det føltes som at dette målet skulle ha vært godkjent. Det er kjedelig, sier Thomas Lehne Olsen.

Situasjonen han sikter til kom like etter at Ibrahima Wadji ga Haugesund ledelsen ti minutter ut i kampen. Mats Haakenstad spilte ballen i bakrom - muligens var den innom et Haugesund-bein på veien - og toppscoreren var tydelig onside da pasningen gikk. Avslutningen var perfekt i det lengste hjørnet, men dommeren avblåste for offside.

- Det så ut som om det var en feil avgjørelse. Dommeren sa at han trodde det var en av våre spillere som var nær ballen etter at pasningen ble slått, men det var det ikke, sier Olsen.

Toppscoreren kom til to store målsjanser i tillegg til det annullerte målet. Etter 39 minutter fikk han et godt treff på et innlegg fra høyre, men Per Kristian Bråtveit vartet opp med en feberredning. I andre omgang mottok han pasningen fra Stefan Antonijevic på mesterlig vis med brystet, og avsluttet like utenfor med venstrebeinet.

Med andre ord: Thomas Lehne Olsen var svært nær tre scoringer, men marginene var ikke på angriperens side.

- Vi må bare jobbe hardt fremover for å få de marginene på vår side. Vi må begynne å ta trepoengere, mener Moelven-karen.

Arnór Smárason sikret i det minste ett velfortjent poeng etter at Simen Kind Mikalsen ble felt innenfor 16-meteren en drøy halvtime ut i kampen. Islendingen var sikkerheten selv på straffesparket.

- I første omgang synes jeg vi er bedre enn Haugesund. Den siste halvdelen av første omgang synes jeg er veldig bra. Da skapte vi flere sjanser, og burde ha scoret flere mål, sier Smárason.

Gary Martin mente at han også skulle hatt straffespark da han ble revet ned innenfor 16-meteren i sluttminuttene.

- Klar straffe, sier innbytteren.

Etter nok en uavgjort kamp på hjemmebane er LSK nå på kvalifiseringsplassen i Eliteserien. Nå venter bortekamp mot Sandefjord før Vålerenga gjester Åråsen søndag 2. september.

Her kan du kjøpe billetter til LSK - VIF!

Annonse fra Eliteserien: