Flexleie AS, Lillestrøm

Utleie av maskiner og utstyr

Om Flexleie AS, Lillestrøm

Utleie av maskiner og utstyr

Flexleie har løsningen!
Flexleie er etablert med tanke på å være et fleksibelt og gunstig alternativ for Dere som er opptatt av høy kvalitet og god service - til riktig pris! Hos oss kan Dere velge mellom korttidsleie, langtidsleie, kjøp eller leiekjøp.

Kvalitet lønner seg!
Vi vet at kvalitet lønner seg. Derfor satser vi kun på de mest anerkjente og driftssikre maskiner fra våre leverandører. Vi følger utviklingen i markedet nøye, vi vil være først ute med de siste nyhetene. Sammen med våre kunder jobber vi tett med våre leverandører i forhold til spesielle løsninger og behov i de forskjellige bransjene.

Riktig utstyr er halve jobben!
Velger Dere Flexleie vil Dere til enhver tid ha tilgang til en moderne og oppdatert maskinpark. Nærhet til markedet betyr kortere vei for kundene, - det skal være enkelt å leie maskiner hos Flexleie!

Vi har avdelinger i Bergen, Stord, Stavanger og Lillestrøm. I vår maskinpark har vi et bredt utvalg i sakse- og bomlifter med arbeidshøyder fra 5 til 48 meter. Vi har også klatrestillaser, gravemaskiner fra og med størrelse 1 tonn til 8 tonn, lastemaskiner, hjullastere, teleskop- og motvektstrucker.

Om Flex Leie