Drømmer om 10'ern - Ødemarksbakken på plass

Han har levert en strålende sesong for Ull/Kisa. Onsdag deltok Kristoffer Ødemarksbakken (21) på sin første LSK-trening - med store øyne og høye ambisjoner.

- Kjempegøy. Det er fint å bli en del av gruppa nå før neste sesong. Og jeg merket allerede i dag at det er litt forskjell på treningene her og i Ull/Kisa. Stort tempo og mye fysikk. Jeg fikk to tøffe trykker på beina, og skjønner at dette blir hardt, sier Maura-gutten.

Ødemarksbakken var et eneste stort smil under sin første dag på Åråsen. Selv om han først er spilleklar fra og med neste sesong, lar Ull/Kisa - som er ferdig med sesongen - kantspilleren få lov til å trene med LSK ut sesongen.

- Det har gått veldig bra for min del i år. Og jeg føler at jeg er klar for å ta et nytt steg etter 12 mål og fem målgivende i OBOS-ligaen, sier Kristoffer Ødemarksbakken, som aldri var i tvil om hvor han ville fortsette karrieren.

- Det var ikke noe å lure på. Jeg kunne velge mellom en del klubber, men jeg er fra Maura. Da er man «fugl». Jeg har vokst opp som Lillestrøm-supporter, og har vært ganske mye på Åråsen.

Selv om han ikke har anledning til å spille finalen på Ullevaal, lover han å stille på cupfinalearrangementet lørdag 2. desember på Norges Varemesse. Ikke bli overrasket om både Ødemarksbakken og Gary Martin tar en tur på scenen den kvelden.

- Det blir kjempegøy. Jeg har veldig stor tro på at det er mulig å slå Sarpsborg, sier den lovende kantspilleren.

Da vi foreslå å ta et bilde ved siden av Tom Lunds drakt fra cupseieren i 1981, måtte han innrømme at det vil være en drøm å få spille i 10'ern i løpet av karrieren på Åråsen.

- Det hadde vært stort, sier Kristoffer Ødemarksbakken.

Vi ønsker den snart 22 år gamle romerikingen velkommen!

Annonse fra Eliteserien: